Heb je de perfecte combinatie van stijlvol, sexy en modern gevonden? Dan hebben wij voor jou het nieuwe Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size! Dit extraordinaire product is gemaakt van de zachtste, ademende en gladde stof die jij ooit hebt aangeraakt. Eigenschappen:
• Plus size – beschikbaar in meerdere maten
• Licht en ademend stof
• Opvallend lipprintdesign
• Leverbaar in verscheidene kleuren
• Makkelijk in gebruik
• Comfortabel

Wat is Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size

Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size is een luxe set van twee stukken lingerie in plus size. Het topje is een diagonaal blootgesteld stuk met lipprint dat het middel bedekt. Het korte broekje heeft lipprint aan de zijkanten en heeft een elastische taille waardoor het comfortabel en klaar voor gebruik is.
Het materiaal is zacht en licht. Het is ademend en zal je niet oververhitten als je het aan hebt. Verschillende kleuren stof zijn beschikbaar om te kiezen, waardoor elke vrouw zichzelf kan uitdrukken.

Hoe gebruik je Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size?

Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size zijn bedoeld voor comfort en stijl. Je kunt het alleen aantrekken om je te verleiden of te verfraaien of je kunt het combineren met andere lingerie om een meer erotisch uiterlijk te creëren. Door de verscheidene maten is er voor iedereen een passende maat beschikbaar.

Voor wie is Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size?

Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size is bedoeld voor alle vrouwen die dol zijn op comfort, stijl en sensualiteit. Met dit product kun je ervoor zorgen dat je vrouwelijke kant naar voren komt en highlighted wordt, ongeacht je taillemaat. Het aantal maten dat ons bedrijf biedt, zal ervoor zorgen dat elke vrouw zichzelf in haar eigen natuurlijke schoonheid kan uiten.

Hoe kan Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size je seksleven verbeteren?

Met Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size kun je je erotische kant uitdrukken en je vertrouwen naar een ander niveau tillen. Door de stof is je huid ademend, waardoor je stressvrij bent en je comfortabel voelt met je eigen vrouwelijke vormen. Met dit product zal ook je partner of een andere partner gevoed worden in de slaapkamer.

Met welke andere speeltjes en toys kun je dit product gebruiken?

Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size is een uniek product dat perfect past bij verschillende speeltjes en toys. Van zachte systemen die specifiek bedoeld zijn voor individueel, discreet gebruik, tot meer collegiale speeltjes, Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size kan elke speeltje combineren. Er zijn ook veel sextoys die moeiteloos gecombineerd kunnen worden, waardoor je misschien meer spanning kunt ervaren.

Hoe moet ik Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size reinigingen?

Net als andere lingerie met stof, verdient ook de Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size speciale aandacht als het gaat om reiniging. Afhankelijk van de fabricage, kun je de beste resultaten bereiken wanneer je de producthandelsstructuur en richtlijnen opvolgt. Bij ons krijg je een gedetailleerde handleiding meegeleverd met alle instructies om optimaal gebruik te maken van het product.

We raden je aan om Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen

Als je op zoek bent naar een product dat zowel geschikt is voor heren als voor dames, dan is Crop Top & Short met Lipprint – Plus Size de perfecte oplossing. Met zijn bijzonder lipprintontwerp, luxe stof en een plus size-versie die voor iedereen passend is, is dit product geschikt voor zowel individueel als teamgebruik.
We raden je aan dit product te proberen en aan te schaffen in onze seksshop Ladykiller.nl. Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de beste keuze om het meeste plezier te krijgen uit je seksuele avontuur.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

883124167824