De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse maakt kwalitatief en innovatief seksspeeltjes beschikbaar voor iedereen. Met de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator kun je genieten van miljoenen seksuele ervaringen, op maat gemaakt voor jou. Dit is de ultieme droom van iedereen die houdt van een goede seksuele ervaring. Met deze seksuele partnerspeeltje heb je oneindig veel opties om je seksspeeltjes zo divers en leuk mogelijk te maken. Hieronder staan een paar van de kenmerken van deze Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator:

• StimulerendeAirPulse-technologie die een sterke, versnelde vibratie creëert
• Dubbel vibratiebereik voor verschillende sensaties, van zacht tot intens
• Waterbestendig ontwerp
• USB-oplaadbaar en draadloos gebruik
• OLED-scherm om verschillende vibratiepatronen te zien
• 8 krachtige en geruisloze modi
• Roestvrij staal, polymeer en siliconen om jouw seksspeeltje schoon te houden

Wat is de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator?

De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator is een revolutionair seksspeeltje dat jou de ultieme seksuele ervaring geeft. Het is ontworpen om je lichaam en geest een diep gevoel van genot te geven. De AirPulse-technologie creëert met hoge frequentie vibraties met geavanceerde patroontechnieken, waardoor je een diep geil gevoel ervaart. De Dubbel Air Pulse Vibrator heeft ook een dubbel vibratiebereik waarmee je een aantal verschillende sekssensaties kunt ervaren, van zacht tot intens.

Hoe gebruik je de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator?

De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Bepaal eerst je favoriete vibratie-instelling door de drukknop aan de bovenkant van het apparaat in te drukken en het scherm te gebruiken om de vibratiepatronen te selecteren. Breng vervolgens het seksspeeltje aan de buitenkant of binnenkant van je vagina, anus of penis, of elke andere plek waarvan je denkt dat het lekker voelt. Als je het snoer wil gebruiken, dan kun je het eenvoudig via USB opladen.

Voor wie is de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator bedoeld?

De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator is perfect voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een gevorderd seksspeeltje. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar meer variatie in seks, want het heeft 8 verschillende modi. En het beste van alles is dat het geruisloos is, waardoor je je seksuele avonturen in stilte kunt beleven. Het is de perfecte manier voor stellen om hun seksuele horizon te verbreden.

Hoe kan de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator je seksleven verbeteren?

De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator kan je seksleven een stapje verder helpen. Met de verschillende vibratiepatronen kan je je verbeeldingskracht gebruiken om zo veel mogelijk kinky seksuele avonturen te beleven. Je kunt de vibratie aanpassen om te experimenteren met het intensiteitsbereik. Daarnaast heeft de vibrator ook het vermogen om te helpen bij de behandeling van bij mannen of bij vrouwen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator combineren?

De Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator kan ook worden gecombineerd met een reeks andere seksspeeltjes, zoals klemmen, zuignap-speeltjes, penispumpen, , slavenarmbanden, liefdesbalonnen, krachtige , poppen,hete verleidingsartikelen en zelfs seksmaschinen. De combinatie van deze seksspeeltjes met de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator zal je seksuele leven op een geweldig niveau tillen.

Hoe moet de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator gereinigd worden?

Om ervoor te zorgen dat je hygiënisch en discreet geniet van de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator, moet je het tussen de gebruiken grondig reinigen met een warm, vochtig doekje en niet-parfum-intensief toy cleaner. Vermijd geen agressieve chemicaliën die de vibrator afbreken. Vergeet ook niet om je seksspeeltje na gebruik luchtdroog te maken met een schone, droge doek.

Probeer de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator vandaag nog!

Wil je de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator eens uitproberen? Neem vandaag nog een kijkje in Ladykiller.nl voor al je seksspeeltjes. Onze online seksshop heeft een breed scala aan seksspeeltjes die je seksleven leuker en interessanter zullen maken. Je vindt hier kwalitatief en innovatief seksspeeltjes die gebaseerd zijn op de meest geavanceerde technologie. We hebben ook kortingscodes voor onze trouwe klanten, een discreet bezorgdienst en een goedkope verzendbereik. Probeer de Cotton Candy – Dubbel Air Pulse Vibrator vandaag nog en ervaar hoe het je seksleven kan verrijken!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4061504037219, 4061504037226