De Kinky Corset met Strap-On Dildo van Ladykiller.nl

Op zoek naar een kinky speciaaltje om je leven in de slaapkamer een stuk spannender te maken? Dan is de Corset met Strap-On Dildocombinatie uit onze winkel Ladykiller.nl waar je naar op zoek bent. Met deze kinky corset krijg je direct een verleidelijke uitstraling, en met de bijgeleverde ‘strap-on' , plus volledige op maat, hoef je je geen zorgen meer te maken of hij of zij te veel weegt of niet stevig genoeg is.

Met deze corset zijn er vele mogelijkheden om je kinky partner volledig te pleasuren. Of je nu het liefst van missionaris ligt of voor gaat, deze leuke corset creëert een sexy, submissieve look. De Corset met uit onze winkel Ladykiller.nl biedt je de kans om iedere dag een ander avontuur met je kinky partner te beleven.

Met de bijgeleverde dildo, plus volledige accessoires op maat, ben je in staat om je kinky partner een heerlijke en erotische ervaring te gunnen. Of je nu houdt van stevig neuken, staan, zitten, dan liggen: met de Corset met Strap-On Dildo is het allemaal mogelijk. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Ga je voor de kinky look, of liever een romantisch avondje met een beetje BDSM-spelletjes? De keuze is aan jou!

Eigenschappen van de Corset met Strap-On Dildo:

  • Gemaakt van hoogwaardig, zacht, en ademend materiaal.
  • Versterkte stof op de schouderbanden informeel comfort met verstelbare bandjes.
  • Strap-on dildo zit voorzien van veerstructuur en voorzien van een siliconen top om de intensiteit te verhogen.
  • Bijgeleverde accessoires op maat, afgestemd op je persoonlijke wensen.
  • Individueel aan te passen en wasbaar.

Wat is de Corset met Strap-On Dildo?

De Corset met Strap-On Dildo van Ladykiller.nl is een heerlijke corset met volledige accessoires. Deze corset is geschikt voor alle kinky uitgaansavonden, van het stevigst neuken tot aan BDSM-fetisjen. Het is een combinatie tussen een klassieke corset en de bijgeleverde strap-on dildo. Deze dildo is voorzien van veerstructuur en is uitgerust met een siliconen top om de intensiteit van het genot te verhogen.

De corset komt met een perfect fit en versterkte stof op de schouderbanden voor extra comfort met verstelbare bandjes. De corset is gemaakt van hoogwaardig, zacht, en ademend materiaal, en is wasbaar. Buiten een corset met bijgeleverde strap-on dildo, komt de corset ook met verschillende accessoires, zoals , balgag, touwen, oorbellen etc. voor de complete kinky ervaring.

Hoe gebruik je de Corset het Strap-On Dildo?

De corset met bijgeleverde strap-on dildo kun je eenvoudig aanpassen naar je persoonlijke wensen. De handboeien, touw, balgag, etc. zijn eenvoudig en intuïtief te plaatsen, en wijzigen net zo eenvoudig weer in een andere veel spannender versie. De corset past zich hierbij perfect aan, afgestemd op je Schoenmaat, en ook de bijgeleverde dildo past perfect in deze kinky corset.

Deze corset met strap-on dildo is een kinky en erotische combinatie die je leven op de slaapkamer naar een geheel nieuw niveau tilt. De knopen en verstellerbanden helpen bij het maken van verschillende posities, zodat je elke dag een ander avontuur kan beleven.

Voor wie is de Corset met Strap-On Dildo geschikt?

De Corset met Strap-On Dildo uit onze winkel Ladykiller.nl is geschikt voor iedereen tussen de 18+ en 65+, dus of je nu single bent, hetero of homo, bi-sexueel of nieuwsgierig: er is iets wat je verlangens zal eren. De corset met bijgeleverde strap-on dildo is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk aan te passen en te verstellen naar je persoonlijke maten.

Met de bijgeleverde accessoires op maat en de veelzijdigheid in posities, kun je je kinky partner van top tot teen pleasen en samen een heerlijke en erotische ervaring beleven.

Complementeer de corset met Strap-On Dildo met andere speeltjes uit onze winkel

Gebruik je de corset met Strap-On Dildo al een tijdje? Is het tijd om de corset aan je kinky avonturen aan te vullen met een paar andere speeltjes? Geen probleem! We bij Ladykiller.nl hebben een groot assortiment aan specifieke BDSM producten. Denk aan handboeien, touwen, balgags, , glijmiddel, en andere veelzijdige producten.

Orale aandacht is ook belangrijk. Daarom bieden we een scala aan stijlvolle producten voor je kinky avontuur. Denk bijvoorbeeld aan BDSM-kopjes. Wat dacht je van kinky lederen of Paard Muzzles om ervoor te zorgen dat je partner je squirt uit frenzie? Kies voor items die kloppen bij je kinky en erotische scenario's om je kinky avonturen eenvoudiger te maken.

Hoe reinig je de corset met Strap-On Dildo?

De Corset met Strap-On Dildo is eenvoudig schoon te maken en te reinigen. Gebruik een mild schoonmaakmiddel of een antibacterieel doekje met warm water. Dompel het artikel niet onder water; gebruik een doekje of handschoen specifiek voor het reinigen van kinky items. Drogen met een schone doek of droogdoek met licht kneepkracht.

Houd het kinky speeltje gescheiden van andere producten uit onze winkel. Bescherm de accessoires tegen schimmel en zet de artikelen nooit in direct zonlicht, omdat dit de artikelen kan beschadigen.

Probeer de corset met de Strap-On Dildo uit en koop hem bij Ladykiller.nl

Mocht je niet helemaal zeker weten of de Corset met Strap-On Dildo geschikt is voor je kinky avonturen? Koop hem dan in onze winkel Ladykiller.nl en vul de kinky accessoires aan als je dat wilt. Zo creëer je een unieke look voor jouw kinky avontuur. Als je eenmaal één keer deze corset hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. De combinatie corset met strap-on dildo uit onze winkel Ladykiller.nl zal je leven in de slaapkamer een stuk spannender maken, of je nou kiest voor stevig neuken, staan, zitten of BDSM-spelletjes.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

603912335460