Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart: heet en sexy lingerie voor een fonkelende nacht

Laat je diepste fantasieën de vrije loop

Kleed je in voor een avontuurlijke en oneindige nacht in de Cordellis – met Open Kruis – Zwart. Verander de wereld van je slaapkamer met één stuk lingerie. Deze body is vernuftig ontworpen van een kwalitatief hoogwaardige materiaal die comfortabel en soepel aanvoelt. De body is bedrukt met subtiele, zwarte lijnen die je volmaakte figuur benadrukken en jouw diepste en meest uitdagende fantasieën de vrije loop laten.

Eigenschappen

  • Vernuftig ontworpen body in zwart
  • Gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige materiaal en soepel aanvoelend
  • Subtiele zwarte bedrukkingen benadrukken je figuur
  • Grotere controle voor jouw playtime

Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart: gemaakt om jouw avontuur in je slaapkamer mee te versterken

Draag de Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart en ontdek een andere dimensie van je slaapkamer. Deze body is er speciaal voor gemaakt om je diepste verlangens mee te vervullen. Het is ook een perfecte aanvulling op je verzameling, voor zowel stellen als singles. De provocerende open kruis zorgt ervoor dat je helemaal op je plaats voelt in je lingerie en voor extra controle en plezier tijdens de spelletjes in de slaapkamer.

De Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart is een perfect instrument om je innerlijke avonturier en -gardist te laten spreken. Het is gemaakt om je gevoel van seksualiteit en sensatie op een betoverende manier te verhogen. Diepe contouren en kleine details, zo kunnen doordachte design en stijl experimenten jouw slaapplek een luxueuze ervaring geven.

Ook als je helemaal anders van aard bent, kan de Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart je avontuurlijke kant versterken. Maak een stijlvolle, hete en sexy look met deze body voor een stoere verrassing in de slaapkamer en laat je lief je tegen de muren duwen.

Hoe deze body te gebruiken

De body is guide for voor stellen om meer plezier aan hun spelletjes toe te voegen. Haal de wilde versie van jezelf naar boven en laat de stroom adrenaline door je lichaam stromen. Haal het meeste uit deze body door los te laten en creatieve toe te voegen zoals bijvoorbeeld een helm of een corset. Borduur ook wat glinsterende studs voor en extra zachte touch.

Single dames en heren kunnen extra controle en plezier ervaren met deze body. Laat je verbeelding de vrije loop en verkrijg diepgaande bevrediging met het draaien in deze body – van top tot teen. Breng het avontuur je eigen slaapkamer, bijvoorbeeld als onderdeel van je preludes voor een intieme ervaring met jezelf.

De combinatie met andere speeltjes

Met de Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart kun je meer toevoegen aan je slaapkamer speelgoed. Kijk in de speciaal gekozen speeltjesspecialist van Ladykiller.nl om de meeste plezierigste en spannendste ervaringen in je slaapkamer te verkrijgen. Ga van de luxe dierenoorbellen, in kleuren variërend van zwart tot konijnenvurige roze, naar glinsterende accessoires. Ontdek en voor hete plays.

Of misschien ben je stoute stukken zoekwerk met leuke , sleeves of Dongs? Of je moet misschien wat kinky meubilair of aanbondage materialen halen om je liefdesavontuur eindeloos te maken. Je ontdekt het allemaal in onze winkel Ladykiller.nl.

De Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart reinigen

Om je avonturen veilig en hygiënisch te houden, adviseer ik je om de Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart met intentie te reinigen na gebruik. Gebruik altijd speciaal als voor dit doel gemaakte specifieke formules en ontsmetter om je speeltjes helemaal schoon te maken.

Ontdek jouw diepste dromen met de Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart

De Cordellis – Body met Open Kruis – Zwart is een perfecte keuze om je slapkamer voorbereidingen mee te beginnen. Liever een minimalistische benadering? Breng de rust van deze body vol kolommen, of geef toe aan je meest dierbare fantasie. Ontdek met deze body hoe leuk het is om avontuurlijk te zijn.

Kom ook veel memorabele ervaringen met accessoires en andere speeltjes die je in de webshop van Ladykiller.nl kunt vinden. Shop nu en je gaat je diepste dromen verwezenlijken in de slaapkamer. We kijken ernaar uit om je te helpen een avontuurlijk leven voor te bereiden!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5901688253120