Compare and Contrast – Lingerie Set is een bijzondere lingerieset die ontworpen is om de tegenstellingen te versterken. Of je nu een lekker wild type, een romantisch type of een beetje van beide bent, met deze lingerie set ben je altijd klaar om je partner op te sexieren. De Compare and Contrast – Lingerie Set bestaat uit een bustehouder en een aantrekkelijk onderstukje in zwart en lila, waardoor je er een perfecte mixing van stijlen van kunt maken. Het zwarte gedeelte is gemaakt van een soepele zijde die je huid zacht aanvoelt terwijl het lila gedeelte je huid streelt met een fijne, organische stof.

Eigenschappen van de Compare and Contrast – Lingerie Set:
• Vetachtige afwerking
• Versterkt je vrouwelijke vormen
• Uitstekende pasvorm
• Zeer aantrekkelijk ontwerp
• Helemaal handgemaakt
• Gemaakt van soepele en fijne stof

Wat is de Compare and Contrast – Lingerie Set?

De Compare and Contrast – Lingerie Set is een uniek, multifunctioneel setje van lingerie en speeltjes dat ontworpen is om de tegenstellingen te versterken. Dankzij deze lingerie set kun je er ‘s avonds op uitgaan en er ‘s ochtends weer netjes uitzien. Het bestaat uit een bustehouder en een onderstukje die zijn gemaakt van een soepele zijde en een fijne organische stof.

Hoe kan je de Compare and Contrast – Lingerie Set gebruiken?

De Compare and Contrast – Lingerie Set kan voor verschillende gelegenheden gebruikt worden; van seksuele gesprekken aangezien de stof je huid streelt, maar ook voor een avond uit samen naar een restaurant of een kroeg. Je kunt deze lingerieset ook gebruiken om jouw ën uit te beelden. Je kunt bijvoorbeeld de zwarte kant dragen als jij wild bent en de lila kant dragen als je romantisch bent. Je kunt de set ook combineren met andere speeltjes, zoals en 's, om je seksuele ervaring nog verder te verbeteren.

Voor wie is de Compare and Contrast – Lingerie Set?

De Compare and Contrast – Lingerie Set is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een aantrekkelijke en set. Of je nu een lekker wild type bent, een romantisch type bent of een beetje van beide bent, de Compare and Contrast – Lingerie Set is perfect om de tegenstellingen te versterken. Met deze lingerie set ben je altijd klaar om je partner op te sexieren.

Hoe kan de Compare and Contrast – Lingerie Set je seksleven verbeteren?

De Compare and Contrast – Lingerie Set is perfect om je seksleven te verbeteren. Dankzij de verschillende kleuren en stoffen kun je meer variëren en dankzij de zachte stof die je huid streelt kun je je partner betrekken bij een seksueel gesprek. Daarnaast kun je de set ook gebruiken om je seksuele fantasieën uit te beelden en je partner op te sexieren.

Met welke andere speeltjes je Compare and Contrast – Lingerie Set kan gebruiken?

Je kunt de Compare and Contrast – Lingerie Set combineren met andere speeltjes en toys om je seksuele ervaring nog meer te verbeteren. Bijvoorbeeld een of dildo om je seksuele seksuele ervaring nog intenser te maken. Je kunt ook andere seksleesspeeltjes gebruiken, zoals , smeermiddelen, sensuele oliën om je ervaring nog verder te intensificeren.

Hoe moet je de Compare and Contrast – Lingerie Set reinigen?

Om jouw Compare and Contrast – Lingerie Set zo lang mogelijk te laten behouden, is het van belang je set goed te reinigen. Het is het beste om de lingerie set te wassen op een lagere temperatuur op een kort programma zodat de stof langer bewaard blijft. Gebruik geen agressieve wasmiddelen en voorkom het gebruiken van een droger om dode puntjes te voorkomen.

Advies

Als je op zoek bent naar een mooie lingerie set die je seksleven extra glans kan geven, dan raad ik je aan de Compare and Contrast – Lingerie Set te proberen. Met deze lingerie set kun je je partner op verschillende manieren opwinden en de zachte stof voelt heel comfortabel aan. Zorg ervoor dat je de set goed reinigt en bewaar zo je meest intieme setje lingerie. Bij Ladykiller.nl hebben we de Compare and Contrast – Lingerie Set in verschillende maten en kleuren en je bestelling wordt supersnel bezorgd.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

657664188911, 810044747508, 810044747515, 8100447475392