Cola (verwarmende massage) gel is het perfecte product voor iedereen die wat extra warmte in de slaapkamer wil. Het is een 100 ml fles met een heerlijk warmende massagegel, die kinky avonturen even heel lekker warm zal maken. De voordelen van Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml zijn onder andere:

– 100ml fles met zachte, warme verwarmde massage gel
– Verwarmt binnen enkele seconden
– Heerlijk aroma van cola met een hint van aardbei
– Maakt elke massage extra spannend en opwindend
– Verbetert je seksuele kennis
– Perfect voor verwendagjes met je partner

Het product Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een unieke massagegel die speciaal ontwikkeld is om jouw seksleven nog wat extra kleur en warmte te geven. De gel is geïnspireerd op de zoete smaak van cola met een zweem aardbeien. De gel warmt binnen enkele seconden op, waardoor jouw seksleven al snel een extra dimensie krijgt.

Wat is Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een 100ml fles verwarmende massagegel. De gel is bijzonder, omdat deze de huid verwarmt bij contact. Door de koele en lekker zoete smaak heb je het gevoel alsof je geniet van een echte cola. De aanwezige ingrediënten zorgen niet alleen voor een leuke sensatie op de huid, maar ook voor een zijdezacht gevoel. Het product Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is 100% veganistisch en anderzijds gericht op het verbeteren van je seksleven.

Hoe gebruik je Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

Gebruik Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml als je partner langskomt voor een heerlijke warme massage. Je hoeft hierom niet meer uren door de winkelstraat te lopen, om op zoek te gaan naar een specifieke massage olie. Bovendien hoef je ook geen voorraad aan te leggen. Uiteraard is Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml ook geschikt voor het verkennen van je eigen lichaam.

Voor wie is Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is perfect voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe manier om zijn seksleven te verbeteren. Het is een product dat ervoor zorgt dat je een heerlijke warme massage kan geven en voelen. Dit geeft je de kans om nieuwe dingen te ontdekken en je seksleven nog meer kleur te geven. Plus, met Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml erbij hoef je nooit meer naar de winkel te gaan, wat je tijd en geld bespaart.

Hoe verbeterd Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml je seksleven?

Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml verbeterd je seksleven op verschillende manieren. Het maakt elke massage extra spannend en leuk, omdat het heerlijk warmt en een unieke sensatie geeft op je huid. Jouw seksleven zal hierdoor een extra dimensie krijgen. Bovendien is de gel ook nog eens perfect voor verwendagjes met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml gebruiken?

Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is perfect te gebruiken naast andere speeltjes en toys. Het is bijvoorbeeld perfect om te gebruiken in combinatie met vibrerende ringen, , aromatische kruiden en adrenaline-stimulatoren. Als je goed om je heen kijkt, vind je vast nog veel meer waar je het mee kan combineren.

Hoe moet je Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml reinigen?

Je kunt Cola – Verwarmende Massage Gel – 100ml eenvoudig reinigen met milde zeep en warm water. Zorg ervoor dat je de gel goed afspoelt en daarna goed droog maakt. Vergeet niet dat dit product niet mag worden bedekt met een plastic zak, om te voorkomen dat de gel vochtig blijft.

Probeer Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml nu en koop het in de seksshop Ladykiller.nl

Wil je graag Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml kopen, zodat je je seksleven een extra dimensie kan geven? Dan ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring met het verkopen van sextoys en speeltjes in duizenden verschillende soorten, maten en smaken. Cola – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een van hun bestsellers. Wil je het dus een keer uitproberen, bestel het dan nu bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513536