Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een product waarmee je verwarmende plezier kunt beleven tijdens jouw intieme momenten met je partner. De massagegel is gebaseerd op Biologische kokosolie en is 100% Naturaal en vegan-friendly.

Belangrijkste kenmerken Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml:
– 100% Naturaal en vegan-friendly.
– Verwarmend effect door Biologische kokosolie.
– 100 ml in fles verpakking.
– Niet-vette en glijmiddel-variant.

Wat is Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een extra glijmiddel dat een verwarmende, heerlijke sensatie tijdens het vrijen geeft. De gel is als glijmiddel te gebruiken waardoor het intieme moment minder bevochtigd moet worden. Dankzij het verwarmende effect krijgt de Coconot Gel een speelse ode aan sensatie.

Hoe gebruik je Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

De Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100ml is in principe hetzelfde als een glijmiddel. Het enige verschil is dat je met de Coconut Gel meer warmte en sensatie ervaart. Je brengt de gel zoals je normale glijmiddel aan op de intieme gebieden waar je de massagegel wilt gebruiken. De gel kan worden opgenomen in de huid en een warm effect veroorzaken.

Voor wie is Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Of je nu single of koppel bent, iedereen kan de Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml gebruiken! De massagegel kan gebruikt worden voor al je intieme avonturen. Alle liefhebbers van massage, meer sensatie en erotic spelletjes kunnen hun voordeel doen met de Coconut Gel.

Hoe verrijkt Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml je seksleven?

Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een product dat geurloos, smaakloos is en meer plezier en sensatie geeft. Het verwarmende effect zorgt voor meer sensualiteit tijdens het vrijen waardoor het intieme moment intenser en langer verbazingwekkend kan zijn. Als je toe bent aan meer vurigheid en sensationeel genot, dan is de Coco Gel optimaal geschikt. Daarnaast is de Coconut Gel ook een geweldige vervanging voor glijmiddel en kun je er ook mee douchen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml gebruiken?

Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een geweldige aanvulling op alle sextoys en speeltjes. Of je nu een koppel bent of single, het gebruik van Coconut Verwarmende Massage Gel – 100 ml tandem met elk seksspeeltje toevoegt meer opwinding. Of je nu ervoor kiest om het met een , , vingervibrator, strapon of plezierpenis te gebruiken, het kan allemaal met Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml.

Hoe moet ik Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml reinigen?

De Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is eenvoudig te reinigen met warm water en zeep. U kunt de fles direct na gebruik afwassen en opbergen.

Waarom Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml geeft je extra warmte en sensatie tijdens het intieme moment. Het verwarmende effect verhoogt je seksueel genot en verbetert je seksuele ervaringen. Bij Ladykiller.nl hebben we de Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml in voorraad en kun je het eenvoudig thuis laten bezorgen. Probeer de Coconut – Verwarmende Massage Gel – 100 ml vandaag nog om te ervaren wat verwarmende pleasure moments kan betekenen en geniet van een ultieme -ervaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513444