Cocky Masker – Dare to Play!

Doe iets riskants met Cocky Masker. Deze naakte masker heeft een edgy design met een revolutionair systeem, waardoor je je fantasieën mee naar een nieuw level kunt tillen. Hieronder enkele kenmerken van de Cocky Masker:

• Gebouwd uit hoogwaardig siliconen, ontworpen met zorg om perfect aan je hoofd te passen
• Decibelbestendig, zodat je de masker ook kan gebruiken in apps als je met je partner videochats
• Zwart T-shirt met unieke slogan ‘Dare to Play'
• Complete set met extra die je bij je Cocky Masker krijgt

Wat is de Cocky Masker?

De Cocky Masker is een naakt masker dat je een spice-up geeft aan je seksleven. Je kan dit masker dragen als je wil experimenteren met of andere proclivities. Het masker heeft een revolutionair systeem met een verstelbare handgreep, waardoor de masker perfect op je gezicht past.

De Cocky Masker is gebouwd met hoogwaardig siliconen en is decibelbestendig. Oftewel, het masker blokkeert ook geluiden waardoor je het zelfs tijdens een videochat kunt dragen en je partner je geen woord kan verstaan. Cocky Masker wordt geleverd met een exclusief zwart T-shirt met de unieke ‘Dare to Play'-slogan.

Hoe gebruik je de Cocky Masker?

Gebruik de Cocky Masker zodra je echt een kinky, avontuurlijk gevoel wil ervaren. Voordat je het masker op je gezicht plaatst, kun je het beste eerst de verstelbare handgreep gebruiken om het masker zo dicht mogelijk op je hoofd aan te passen.

De unieke decibelbestendigheid zorgt ervoor dat je de Cocky Masker ook kunt gebruiken in Apps tijdens een videocall. Zo kunnen jij en je partner gewoon contact houden terwijl je toch geniet van de ervaring die het masker je biedt.

Voor wie is de Cocky Masker?

Cocky Masker is ontworpen voor iedereen die meer wil uit zijn seksleven halen. Of je nu een beginner bent die het spannend wil houden of een ervaren pro bent die houdt van , met de Cocky Masker neem je je spelletjes een niveau hoger.

Cocky Masker geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met fetishwear en andere BDSM-proclivities, al kan je de masker natuurlijk ook gebruiken als je je fantasie wil botvieren tijdens een avondje stoute seks.

Hoe verbetert Cocky Masker je seksleven?

Of je nu kiest voor zachte liefkozingen of heftige bondage-spelletjes, Cocky Masker verhoogt het sensuele gevoel dat je ervaart. De masker maakt je dingen nog spannender door je gezicht volledig te verbergen, en hierdoor kun je jouw fantasie vrijelijk laten gaan.

Je partner kan op intieme wijze genieten van het moment, zoals hij of zij je aanraakt door het masker heen. Koppel dit aan de juiste verlichting om de avond compleet te maken.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met de Cocky Masker?

Cocky Masker is volledig uitwisselbaar met andere seksspeeltjes. Je kunt de masker gebruiken in combinatie met , , of welke seksspeeltjes je maar wil. Bovendien past de masker perfect bij de rest van je seksspullen, wie weet wat je echt nog meer krijgt als je het asensextoy-assortiment van Ladykiller.nl bekijkt.

Hoe reinig je de Cocky Masker?

Milieuvriendelijkheid staat bij Ladykiller.nl hoog in het vaandel. We raden daarom aan je Cocky Masker te reinigen met een vochtige doek. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en plaats het masker na gebruik op een schone, droge plek.

Kom de Cocky Masker uitproberen!

Als je een compleet nieuwe ervaring wilt meemaken en je seksleven wil verbeteren, probeer dan de Cocky Masker. In de Ladykiller.nl seksshop zijn we er zeker van dat je de juiste masker kiest om je perfecte erotische avontuur mee te starten. Goedkoop, stijlvol, seksueel en leuk vanaf je eerste minuut! Koop je Cocky Masker vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273544032