COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red: dunne en flexibele anaalspeeltjes voor een spannend seks jouw

Hypermodern, dun en flexibel anaalspeeltje voor de mogelijkheden zijn eindeloos

Als je op zoek bent naar een kinky tweede leven voor seks, dan is de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red precies wat je nodig hebt. Deze hypermoderne anaalspeeltjes bieden de mogelijkheden eindeloos. Onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is speciaal ontworpen om je een andere dimensie van plezier te geven.

De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red zijn extreem dunne en flexibele anaalspeeltjes gemaakt van het beste medical grade silicone. Ze zijn perfect gevormd voor een perfect en comfortabel gebruik. De aanwezige shockabsorber en vingers in de schroef zorgen voor een intens en uitzonderlijk erotisch gevoel.

De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red zijn perfect geschikt voor iedereen die liefde en plezier wil voelen in terwijl je er beter uitziet dan ooit.

Voordelen van de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red:

  • Gemaakt van medical grade silicone
  • Uitstekende shockabsorber
  • Ideaal voor sensueel anaal genot
  • Zacht en flexibel
  • Gemakkelijk schoon te maken

COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red: wat is het en hoe moet je het gebruiken?

De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is een kleurrijk anaalspeeltje dat hypermoderne en dunne vormen heeft. Het is gemaakt van flexibel en medical silicone dat perfect is voor het comfortabel gebruik van anale seks. De individuele vingers zorgen voor een ongekend erotisch gevoel. Op deze manier krijgt u een schroefvorm en natuurlijke ervaring die u niet meer wilt missen.

Het gebruik van de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is heel eenvoudig en het is supercomfortabel door zijn vorm. Gebruik voelde gels of voor een optimaal comfort. Door de flexibiliteit is het perfect voor een zachte penetratie. De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red maakt het anale avontuur nog specialer.

De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red: voor wie is het geschikt?

De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is geschikt voor iedereen die meer van het leven in de slaapkamer wil. Of je nu op zoek bent naar kleine sensuele plagen of wilde avonturen, onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red zullen je naar een andere dimensie van anaal plezier brengen. De COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is precies wat je nodig hebt om de beste avonturen beleven.

Of je nu een beginner bent of een ervaren seksueel avonturier, onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red bieden je een geweldig anaal plezier. De dunne en flexibele design maakt het gemakelijk en comfortabel te gebruiken voor zowel soloplaatsen als seks met je partner.

COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red om je leven in de slaapkamer te verbeteren

Met de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red word je hele leven in de slaapkamer verrijkt met nieuwe, wilde avonturen. Metxtreme flexibiliteit en verrassende shockabsorber zal je door deze speeltjes in staat om stappen te zetten buiten je comfort zone en je nieuwe uithoudingsvermogen, seksueel genot te ontdekken.

Bedek je partner met een koud kussen om de seks nog beter te maken. Je kunt de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red combineren met andere speeltjes in onze shop Ladykiller.nl. Neem bijvoorbeeld onze , stimulators of anale speeltjes in combinatie met onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red en je zult nooit meer tevreden zijn in je eentje.

Onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red is gemakkelijk te reinigen met een toy cleaner. Ga gewoon verder met je kinky avontuur en geniet van de extatische ervaring met de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red.

Laat je verwennen door Ladykiller.nl: ervaar kinky avonturen met de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red

Als je seksleven spannend en uitdagend wil maken, is de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red precies wat je nodig hebt. Ervaar een andere dimensie van anaal plezier met deze extreem dunne en flexibele anaalspeeltjes van onze winkel Ladykiller.nl.

Laat je betoveren door onze collectie prachtige anaal toys. Je kunt de COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red combineren met vibrators, stimulators, anale speeltjes en andere seksspeeltjes in onze shop om een unieke en wilde sekservaring te funktioneren.Verras je partner en beleeft nieuwe ervaringen iedere keer weer met deze kinky speeltjes.

Dus wat wacht je nog? Ga voor een betere ervaring in de slaapkamer met onze COCKSCREWS by Oxballs – Black / Red! Bestel vandaag nog in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek hoe je leven in de slaapkamer veranderd met deze extatische anaalspeeltjes.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210375