Met CLONE by Oxballs – Black / Red heb je een krachtig speeltje om je alleen- of partnerseks mee te verrijken. De CLONE maakt gebruik van de revolutionaire kinetische technologie om je seksuele ervaringen naar een nieuw niveau te tillen. CLONE is gefabriceerd met een uniek design direct vooruitgekomen uit het innoverende vermogen van Oxballs. Het is ontworpen om een uniek seksueel gevoel te geven.

De kenmerken van CLONE by Oxballs – Black / Red:
– Een revolutionair design wat vervaardigd is met moderate kinetische technologie voor een unieke sekservaring.
– Een basisaandrijving en waar je als gebruiker heen kan bouwen door middel van diverse optionele toevoegingen.
– Een medium grootte wat geschikt is voor alle gebruikers.
– Gemakkelijk te reinigen en te gebruiken.
– Een breed scala aan kleuren en stijlen.

Wat CLONE by Oxballs – Black / Red is

De CLONE by Oxballs – Black / Red is een revolutionair seksspeeltje dat bedoeld is om een spannend en seksueel gevoel te geven. Het maakt gebruik van de kinetische technologie van Oxballs om het design en de sterkte van het apparaat te verbeteren. De CLONE is gemaakt van body-safe siliconenmateriaal en heeft een middelgrote formaat. In te stellen door middel van een basisaandrijving en optionele toevoegingen voor meer powervariëteit. Met de CLONE kun je op experimentele wijze je technieken verbeteren en je sekservaringen verrijken. Het is geschikt voor zowel alleen- als partnerseks.

Hoe wordt CLONE by Oxballs – Black / Red gebruikt?

De CLONE by Oxballs – Black / Red kan gebruikt worden voor verscheidene soorten stimulatie. Stimulatie kan worden gericht op vulva, , penis of prostaat. Hierbij kun je de voorkeur van een zachte, medium of krachtige power diepte instellen. Verder zijn er extra toevoegingen te krijgen, waaronder een technologie die zorgt voor variaties in rotaties. Ook is er een variabele stand beschikbaar waarmee het mogelijk is om te experimenteren.

Voor wie is CLONE by Oxballs – Black / Red bedoeld?

De CLONE by Oxballs – Black / Red is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een seksspeeltje dat een niveautje hoger is dan traditionele modellen. Of je nu een beginner of een expert bent, voor iedereen is er een optie die naar het seksueel vermogen van de gebruiker is aangepast. De verschillende functies en instelmethodes maken het een geschikt zelf-exploratie speeltje, en zorgen ervoor dat je de CLONE kunt aanpassen aan je groeiende seksuele krijgt.

Hoe kan de CLONE by Oxballs – Black / Red je seksleef verbeteren?

Door de CLONE by Oxballs – Black / Red te gebruiken, krijg je het vermogen om je seksleven te verbeteren. CLONE stelt je in staat om ervaring te krijgen met verfijnde technieken voor seksuele stimulatie, waardoor je je technieken kunt verbeteren en je sekservaringen kunt verrijken. Het apparaat biedt variabele standen, waardoor je ervaringen kunt uitbreiden. Door afwisselend de krachtte diepte te aan te passen, kun je een intens seksueel gevoel geven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je CLONE by Oxballs – Black / Red gebruiken?

Door toe te voegen aan de CLONE by Oxballs – Black / Red kun je je sekservaringen uitbreiden. Je kunt andere speeltjes en toys gebruiken om opties met CLONE te creëren. Je kunt bijvoorbeeld zenders, penetrators, of vibrerende vibratoren gebruiken om een extra dimensie toe te voegen aan je speelsex. Als je het seksueel vermogen van het CLONE speeltje wilt verhogen, kun je er ook andere speeltjes en toys mee combineren.

Hoe moet je de CLONE by Oxballs – Black / Red reinigen?

De CLONE by Oxballs – Black / Red is gemakkelijk te reinigen met milde seksspeeltjes cleaners. Toepassing van warm water met een milde ph-neutrale zeep is ook mogelijk. Gebruik geen agressieve vloeistoffen of reinigers. Was de CLONE met lauw water en laat het opdrogen of gebruik een vochtafstotend doekje voor een grondigere reiniging.

Aanraden om de CLONE by Oxballs – Black / Red te proberen en te kopen in LadyKiller.nl

We raden je aan de CLONE by Oxballs – Black / Red te proberen om de veelzijdige mogelijkheden te ervaren. Wil je dit bijzondere seksspeeltje toevoegen aan je seksspeeltjescollectie? Dan kun je het vinden bij onze seksshop Ladykiller.nl! Hier heb je een uitgebreide collectie die je kan verkennen. Bestel de CLONE nu! Vul je bestelling aan met onze verscheidene andere seksspeeltjes en toys en creëer je eigen erotische settin!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210320