PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces: de ultieme sextoy voor men's sexdrive! Deze speciale capsule-set van PENISEX staat garant voor bergen plezier. Met deze capsules wordt je seksleven op het bekende PENISEX-niveau getild, waardoor het nog intenser en leuker wordt. De capsules hebben een groot aantal voordelen die sommige andere sextoys niet hebben: 40 Pieces of Men's Capsules zorgen ervoor dat je langer meegaat en meer verlangen naar seks voelt. Naast dit feit bevorderen ze de bloedcirculatie in je penis en vergroten ze de erectie. Bovendien scheppen de capsules een boost aan plezier en genot, zodat jouw sekservaring langer, dieper en leuker is.

Wat zijn PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces?

De PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces zijn een speciale capsule-set bestaande uit 40 capsules ontwikkeld met één doel: het push jouw seksleven naar een hoger niveau en je een boost aan plezier en genot bezorgen. De set bestaat uit 10 capsules die respectievelijk werken op de bloedcirculatie, de erectie, het verlangen, het genot, de verbetering van de penis, de intensiteit, het verhogen van het libido, de zwelling, het drive, en de verlenging van de erectie.

Hoe worden PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces gebruikt?

Gebruik PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces het beste bij een intiem moment. Pak een capsule en slik hem op voor direct resultaat. Na enige tijd wordt je penis al wat responsiever en voel je meer verlangen naar seks. Bij regelmatig gebruik zul je merken dat je langer meegaat en je penis ook groter en harder wordt. Bovendien blijf je langer hard en voel je meer genot.

Voor wie is PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces bedoeld?

PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces is geschikt voor mannen die meer wil uit hun seksleven halen, maar het niet met andere sextoys of methodes kunnen. De capsules zijn effectief voor alle leeftijden, maar het meest realiseer je het beste resultaat bij volwassen mannen.

Hoe verbetert de PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces je seksleven?

De PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces bevordert je seksleven op verschillende manieren. Ze zorgen ervoor dat je langer meegaat en verhogen je libido, de bloedcirculatie in de penis, de intensiteit van het genot, de grootte van je penis, het vermogen om hard te blijven, en je sexdrive. Hierdoor voel je meer verlangen en genot in je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys zal PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces samenwerken?

PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces is een great addition to your sex toy kollection, gaande van 's, en tot anale sextoys en cockrings. Door de verlenging van de erectie, meer intensiteit en meer genot, zal het gebruik van elke sextoy het genot bezorgen.

Gerben adviseren wij gebruikers ook altijd om PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces samen met te gebruiken bij elke sextoy om de optimale ervaring te bereiken.

Hoe moet ik PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces reinigen?

Alhoewel PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces onmiddelijk overtollig vocht afvoeren in je lichaam het vermijden van het irriteren van je penouille, is het belangrijk dat je de capsules voorafgaand aan het gebruik en na het gebruik reinigt.

Reinig je PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces met een desinfecterend middel, zoals een spuitbus toycleaner. Na het reinigen en desinfecteren, is het aan te raden om de capsules af te drogen met schone tissue alvorens je ze hergebruikt.

Probeer de PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces nu en koop ze bij Ladykiller.nl

Wil jij het ultieme verlangen ervaren en genieten van meer plezier en genot? Probeer dan de PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces en ontdek wat het voor je kan betekenen. Deze capsules doen dat wat andere sextoys niet doen: langer meegaan, meer verlangen, en meer genot. Vervolgens koop de set van 40 capsules bij Ladykiller.nl. Ze worden discreet aan je deur bezorgd en ze hebben de beste prijsgarantie. Wat wil je nog meer? Koop je PENISEX – Men's Capsules – 40 Pieces nu en verrijk je sekservaring naar een ander level!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403145810