Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml

Verrukkelijke opwinding en toegankelijker orgasmes

Een vrouwelijke G-spot stimulator die je xxl-genot geeft. Met de Clit Me On Spray Red Fruits – 12 ml kun je gemakkelijk je clitoris en G-spot stimuleren en verrukkelijke opwinding en toegankelijke orgasmes bereiken. Ontworpen om een krachtige en gerichte stimulatie te bieden met een krachtige motor. De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is voorzien van 12 verschillende vibraties waarmee je helemaal in trance kunt komen. De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is gemaakt van hoogwaardig kunststof van medische kwaliteit. De gebruiksvriendelijkheid, krachtige vibraties en de luxueuze pompvorm maakt deze G-spot stimulator een must-have voor iedereen die van verrukkelijke opwinding houdt!

Eigenschappen van de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml

  • Voorzien van 12 verschillende vibraties
  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof van medische kwaliteit
  • Krachtige motor voor gerichte stimulatie
  • Luxe pompvorm

Wat is de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml?

De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is een G-spot stimulator die je verrukkelijke opwinding en toegankelijke orgasmes geeft. Met behulp van de krachtige motor kun je deze G-spot stimulator gericht op je clitoris en G-spot richten voor een spectaculaire stimulatie. De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml heeft een luxe pompvorm en is gemakkelijk te gebruiken.

De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is gemaakt van hoogwaardig kunststof van medische kwaliteit en is voorzien van 12 verschillende vibraties. De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is volledig waterdicht en dus ook perfect voor gebruik in de douche, bad of jacuzzi.

Hoe gebruik je de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml?

De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is heel gemakkelijk in gebruik. Vul het reservoir bij het ene uiteinde van de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml met de speciaal ontwikkelde Red Fruits spray. Schakel vervolgens de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml in door op de button te drukken. Vervolgens kun je gericht det G-spot en clitoris stimuleren met de 12 verschillende vibraties. Als je de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml wilt uitschakelen druk je op de button.

Voor wie is de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml geschikt?

De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is geschiktvoor iedereen die verrukkelijke opwinding, toegankelijke orgasmes en een intimate onderlinge ervaring wil. De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is ook geschikt voor singles, paren en stellen die hun sexleven willen verrijken.

Hoe de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml je leven in de slaapkamer kan veranderen

Een van de vele interessante aspecten aan de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is de volumineuze pompvorm. Deze pompvorm maakt het gemakkelijk om het G-spot en clitoris gericht te stimuleren. De krachtige motor zorgt voor een krachtige en gerichte stimulatie. De 12 verschillende vibratie-instellingen maken het ook mogelijk om naar de voor jou ideale intensiteit te zoeken.

De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is een fantastisch speeltje om alleen te gebruiken maar ook de perfecte manier voor partners om intiem te worden. De G-spot stimulatie geeft je partner een enorme bevrediging terwijl jij je verzorgt met de krachtige vibraties.

Combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl

Met de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml kun je ook andere speeltjes combineren om je momenten van passionele opwinding nog beter te maken. In onze winkel Ladykiller.nl vind je een ruim assortiment van kwalitatief goede speeltjes van bekende merken als We-Vibe, , Fleshlight, en nog veel meer. Zoek bijvoorbeeld een G-spot of andere clitoris stimulator om te combineren met de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml.

Reiniging van de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml

Na elk gebruik is het belangrijk om de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml goed te reinigen. Maak de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml af met een vochtige doek en lauw water. Zorg er ook voor dat je het reservoir altijd goed droog houdt.

Probeer de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml bij Ladykiller.nl

Ervaar zelf hoe de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml die je verrukkelijke opwinding en toegankelijke orgasme geeft je leven in de slaapkamer kan veranderen! De Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml is verkrijgbaar in onze winkel Ladykiller.nl. Naast de Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits – 12 ml vind je bij ons ook andere speeltjes die je leven in de slaapkamer spannender maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van , sextoys en lingerie? Neem eens een kijkje in onze winkel voor de mooiste, nieuwste en meest spannende speeltjes en lingerie.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5600781416202