Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml

Een superkrachtige cleaner die uw speeltjes tot diep in de poriën reinigt

De Clean´N´Safe – Cleaner is ontwikkeld speciaal voor mensen die een product zoeken waarmee ze hun speeltjes snel en eenvoudig kunnen reinigen. Deze cleaner is ontwikkeld om mensen te helpen de hygiëne en de levensduur van hun speeltjes te verlengen. Het reinigingsmiddel heeft ook een natuurlijke en biologisch afbreekbare formule die veilig is te gebruiken op alle oppervlakken.

Met de speciale formule van de Clean´N´Safe – Cleaner kunt u de poriën diep en grondig reinigen. Het product bevat geen alcohol of agressieve ingrediënten en laat uw speeltjes fris en schoon achter. Het is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor het reinigen van verschillende materialen zoals siliconen, latex en TPE.

De Clean´N´Safe – Cleaner is bedoeld om uw speeltjes snel en gemakkelijk te reinigen. Ze is ook ideaal omdat ze stof, bacteriën en andere schadelijke stoffen uit de poriën van uw speeltjes kan verwijderen. De cleaner heeft een residue-vrije formule die geen een schadelijke stoffen achterlaat. De cleaner is ook geurloos, waardoor uw speeltjes geen last hebben van ongewenste geuren.

Kenmerken van de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml

Hieronder zetten we de kenmerken van de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml voor u op:

 • Krachtige cleaner voor al uw speeltjes
 • Natuurlijk en biologisch afbreekbaar
 • Diepe reiniging tot in de poriën
 • Geen alcohol of agressieve ingrediënten
 • Geschikt voor alle materialen, waaronder siliconen, latex en TPE
 • Snel en gemakkelijk in gebruik en residue-vrij
 • Geurloos

Wat is de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml?

De Clean´N´Safe – Cleaner is een krachtige cleaner speciaal ontworpen voor mensen die de hygiëne en levensduur van hun speeltjes willen verlengen. Het is een multifunctioneel product met een natuurlijk en biologisch afbreekbare formule die veilig en effectief is voor de meeste materialen. Het heeft ook een geurloos residue-vrij middel dat de poriën grondig reinigt en stof, bacteriën en andere schadelijke stoffen weghaalt.

Hoe gebruik je de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml?

De Clean´N´Safe – Cleaner is eenvoudig en eenvoudig in gebruik.

 • Maak het speeltje schoon met lauw water en een vochtig doekje.
 • Giet een beetje Clean´N´Safe – Cleaner op een zachte doek en dep het speeltje aan.
 • Gebruik geen wasverzachter of andere agressieve chemicaliën.
 • Wrijf zachtjes tot het product geheel is verwijderd.
 • Dep het speeltje daarna droog met een schone, zachte doek.

Voor wie is de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml geschikt?

De Clean´N´Safe – Cleaner is ideaal voor iedereen die het beste uit hun speeltjes wil halen en wil dat ze zo hygiënisch en veilig mogelijk worden gebruikt. Dit product is ook uitstekend geschikt voor mensen die hun speeltjes graag periodiek willen reinigen om de levensduur te verlengen.

Hoe kan de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml uw leven verbeteren?

De Clean´N´Safe – Cleaner is een ideaal product voor iedereen die het beste uit hun speeltjes wil halen. Het product biedt veel voordelen ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen, zoals geen alcohol of agressieve ingrediënten, geen restanten en een krachtige reinigingsformule die diep in de poriën kan reinigen. Het product draagt ook bij aan een betere hygiëne, door stof, bacteriën en andere schadelijke stoffen verwijderen.

Combineren met andere categorieën aan speeltjes in onze winkel

Onze winkel Ladykiller.nl heeft een breed assortiment aan speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender te maken. In ons assortiment hebben we onder andere , seksspeeltjes, massage-olieën en kleding. Al deze producten kunnen gecombineerd worden met de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml om de hygiëne en algemene prestaties van uw speeltjes te verbeteren.

Hoe moet je de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml reinigen?

De Clean´N´Safe – Cleaner moet op kamertemperatuur worden bewaard, weg van direct zonlicht en warmte. Het is niet geschikt voor gevaarlijke stoffen of chemicaliën en moet ook uit het bereik van kinderen worden gehouden.

Probeer de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar zelf hoe het uw leven in de slaapkamer kan verbeteren!

Als u op zoek bent naar een middel om uw speeltjes op een veilige en hygiënische manier te reinigen, dan raden wij u aan de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml te proberen. Het product biedt krachtige en veilige reinigende eigenschappen die uw speeltjes diep en grondig reinigen. Reken op een residue-vrije formule die geen schadelijke stoffen achterlaat.

U kunt ons testen en de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml nu kopen in onze winkel Ladykiller.nl. Naast de Cleaner vindt u ook alle andere producten die u nodig hebt om uw leven in de slaapkamer spannender te maken. Bij ons vindt u onder andere glijmiddelen, massage-olieën, kleding en seksspeeltjes. Bekijk ons assortiment en ervaar zelf hoe de Clean´N´Safe – Cleaner – 7 fl oz / 200 ml uw leven kan verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403139017