Een seksuele verkenning met Chiqui Love – Slipje – One Size is de sensuele manier om je ën te verrijken. Deze eroticonesize lingerie is geproduceerd door het erotischebedrijf Chiqui Love en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar dat speciale extra om hun seksleven te verrijken. Gemaakt van ergonomisch ontwerp, de Chiqui Love – Slipje – One Size is gemaakt om je droom werkelijkheid te laten worden.

  • Gemaakt van luxueuze en elegante materialen.
  • Verkrijgbaar in één maat die geschikt is voor iedereen.
  • Geavanceerde technologie die zorgt voor ultieme intimiteit en comfort.
  • Zacht, ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt tegen de huid.
  • Verborgen elastiek rond de arm en been openingen voor extra verstelbaarheid bij allerlei verschillende bewegingen.

Chiqui Love – Slipje – One Size

Chiqui Love – Slipje – One Size is een erotisch lingeriesetje dat gemaakt is met ergonomisch ontwerp. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar die speciale extra oom hun seksleven te verrijken. Gemaakt van luxueuze en elegante materialen, is Chiqui Love – Slipje – One Size verkrijgbaar in één maat die geschikt is voor iedereen. Het is gemaakt van zacht, ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt tegen de huid. Er is een verborgen elastiek rond de arm en been openingen voor extra verstelbaarheid bij allerlei verschillende bewegingen. De technologie die gebruikt is in de Chiqui Love – Slipje – One Size garandeert ultieme intimiteit en comfort.

Hoe wordt de Chiqui Love – Slipje – One Size gebruikt?

De Chiqui Love – Slipje – One Size is perfect voor mensen die een seksuele verkenning willen door middel van erotische lingerie. Een Chiqui Love – Slipje – One Size kan gebruikt worden voor rollenspellen, om je comfortabeler te voelen met je partner of om jezelf te laten zien aan je geliefde. Het dragen van de slip geeft je partner het vertrouwen dat nodig is om die speciale ervaring met elkaar te delen. De Chiqui Love – Slipje – One Size kan ook gebruikt worden om speciale momenten te creëren. Denk aan een maar ook voor seksueel plezier in de slaapkamer. Bovendien is de slip gemakkelijk te dragen en comfortabel.

Voor wie is de Chiqui Love – Slipje – One Size bedoeld?

Chiqui Love – Slipje – One Size is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Het is geschikt voor zowel heren als dames. De slip kan gebruikt worden door iedereen die op zoek is naar avontuur, of het nu gaat om seksuele experimenten of een verkening van je eigen seksualiteit. Of je nu alleen bent of met je partner, Chiqui Love – Slipje – One Size is de perfecte aanvulling op jouw seksavontuur.

Hoe kan Chiqui Love – Slipje – One Size je seksleven verbeteren?

Chiqui Love – Slipje – One Size is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een extra plezierige manier om de seksuele magie tussen jou en je partner te ervaren. Het geeft je een opwindend gevoel dat je niet krijgt van klassieke lingerie. Je zult je meer in je element voelen en je zult vrijer zijn als je je partner op een sexy manier verrast door de slip te dragen. De technologie die is gebruikt in Chiqui Love – Slipje – One Size zorgt voor extra comfort waardoor je meer tijd hebt om je te laten gaan in het moment.

Met welke andere speeltjes en toys is de Chiqui Love – Slipje – One Size te gebruiken?

De Chiqui Love – Slipje – One Size is perfect te combineren met ander seksueel speelgoeden en toys. Het is ideaal voor het gebruiken van seksspeeltjes zoals , cockrings, speeltjes en meer. Met de Chiqui Love – Slipje – One Size erop is de ervaring extra mysterieus en sensueel. Je partner zal overweldigd zijn door de aantrekkelijke voorkomen en alle plezier dat het speeltje met zich meebrengt.

Hoe moet je de Chiqui Love – Slipje – One Size reinigen?

Chiqui Love – Slipje – One Size is makkelijk te reinigen. Gebruik milde detergent en was het met handwarm water. Gebruik geen wasverzachter omdat dit de materialen kan beschadigen. Zorg ervoor dat de Chiqui Love – Slipje – One Size volledig droog is voordat je het opbergt om schimmel te voorkomen.

Koop nu de Chiqui Love – Slipje – One Size bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nouw manier om je seksleven te verrijken, dan raad ik je aan om de Chiqui Love – Slipje – One Size in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. Hier kun je zeker zijn dat je een goedkope en kwalitatief hoogstaande slip krijgt die tegemoet komt aan al je seksuele fantasieën. Wat je ook zoekt, of je nu op zoek bent naar extra plezier in de slaapkamer of het uiten van je sensualiteit, met de Chiqui Love – Slipje – One Size ben je zeker van een geweldige sexy ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

883045911094, 883045913081, 883045913272