China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml is het ideale sextoy voor mannen die hun prestaties tijdens het vrijen willen verbeteren. Deze krachtige delay cream, die gemaakt is met de natuurlijke ingrediënten van Cinnamomum cassia, Koreaanse ginsengvoorkomst en Angelica sinensis, verzacht je intieme zone om tegen te gaan. Het is een vertragingsserum met een hoge concentratie die direct resultaat geeft zonder bijwerkingen.

Voordelen van China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml:

– Gebruikstijd tot wel 48 uur
– Ideaal voor wie op zoek is naar een vertragingsserum met langdurige resultaten
– Perfect voor mannen die hun prestaties tijdens het vrijen willen verbeteren
– Helpt veelvuldige orgasmen te krijgen en langere seksuele prestaties te garanderen
– Natuurlijke ingrediënten zonder bijwerkingen

Wat is China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml?

China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml is een vertragingsserum gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het verzacht de intieme zone en helpt zo uw prestaties te verbeteren. Met behulp van deze delay cream kunt u veelvuldige orgasmen en een langere seksuele prestatie behalen. Het is een hoogstaand product met een krachtige formule dat u snel resultaat geeft zonder bijwerkingen. Mede dankzij het feit dat het serum zo hoog geconcentreerd is heb je hier 48 uur pleziert aan, zonder dat dit ook maar enige invloed heeft op de sensitiviteit van je gevoelige plekjes.

Hoe gebruik je China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml?

Gebruik de China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml als volgt:

– Was je intieme zone met warm water en gebruik een milde soap;
– Breng ook een klein beetje China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml aan op je intieme zone;
– Laat het serum enkele minuten intrekken;
– Breng een condoom aan als je seks hebt met een ander persoon;

Voor echte spetterende sekservaringen is het nodig om direct na het toepassen van het vertragingsserum minimum nog 5 tot 10 minuten ‘rust' te geven voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

Voor wie is China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml bedoeld?

China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar een vertragingsserum dat gebruikt kan worden tijdens seks om je prestaties te verbeteren. Het is met name een perfecte oplossing voor mannen die te vroeg klaarkomen, zodat de partner ook maximale seksuele bevrediging krijgt.

Hoe kan China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml je seksleven verbeteren?

De China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml kan je seksleven echt verbeteren. Het vertragingsserum zorgt ervoor dat de intieme zone verzacht wordt, waardoor het perfect geschikt is om premature ejaculatie tegen te gaan. Dankzij de krachtige formule worden direct resultaten geboekt zonder dat er bijwerkingen zijn. Zo krijgen zowel jij als je partner meer plezier tijdens de seks.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml gebruiken?

China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml kan in combinatie met andere speeltjes en toys gebruikt worden om je seksuele prestaties te verhogen. Het vertragingsserum is perfect te combineren met een cockring, of andere sextoys. Ook kun je het gebruiken met massage olie en andere verzachtende middelen om het seksplezier nog meer te verhogen.

Hoe reinig je China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml?

Het reinigen van China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml na gebruik is erg simpel. Gebruik warm water en milde zeep en maak het vertragingsserum daarmee schoon. Ook kun je er speciale Erotic Toy Cleaners voor gebruiken, die te verkrijgen zijn in de webshop van Ladykiller.nl.

Waarom moet je de China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml proberen?

Als je op zoek bent naar een vertragingsserum met langdurige resultaten, dan is de China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml echt iets voor jou. Deze delay cream zorgt ervoor dat je seksleven wordt verbeterd en dat je meer plezier in de slaapkamer krijgt. Daarnaast is het een super effectief product, weinig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Ben je overtuigd? Bestel de China Brush XL – Vertragingsserum – 50 ml dan nu in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij bieden goede service, privacy en discretie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273520968