Om je seksleven een oppepper te geven, is de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint een must have. Deze populaire silicone is discreet, duurzaam, krachtig en 100% waterproof. Hieronder som ik de eigenschappen van Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint nog even op:
• Gemaakt van 100% siliconen
• Discreet ontwerp
• Duurzaam
• Krachtige trillingen
• 100% waterproof
• Oplaadbaar

Wat is de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint?

De Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint is een speciaal ontworpen silicone vibrator dat je seksleven nog spannender maakt. De vibrator is gemaakt van 100% silicone, wat haar een duurzaam en sterk product maakt. Door het discrete ontwerp kan je, zonder ongemak de clit vibe meenemen op reis. Bovendien is de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint ook nog eens 100% waterproof, wat betekend dat je het speeltje ook kan gebruiken tijdens het baden.

Hoe gebruik je de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint?

Gebruik de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint om je of andere erotische zones te stimuleren. Bij het gebruik van de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint kun je kiezen variërende trillingen met de vele ingebouwde motortjes. Je kan de vibrator gerust gebruiken met wat glijmiddel voor een glibberige en meer intensieve ervaring. De Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint is oplaadbaar via USB, waardoor je deze vibrator altijd klaar kan houden.

Voor wie is de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint bedoeld?

De Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint is een vibrator die bedoeld is voor iedereen die hun seksleven een extra dimensie wilt geven. De vibrator is perfect om met je partner te experimenteren, of als je je clitoris wil stimularen. De krachtige trillingen van de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint zorgen voor een unieke seksuele ervaring. Bovendien is het een ideaal speeltje om mee te experimenteren tijdens solo avonturen.

Hoe kan de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint je seksleven verbeteren?

De Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint is een vibrator die perfect is als je je seksleven een boost wilt geven. Door de krachtige trillingen kan je meer intense orgasmes bereiken. Bovendien is de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint waterproof, wat het speeltje geschikt maakt om te gebruiken in bad, shower of bubbelbad. De vibrator geeft je een magische ervaring waar je lang naar kunt blijven genieten.

Met welke andere sextoys kan ik mijn Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint gebruiken?

Je kan de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint gebruiken in combinatie met andere sextoys zoals cockrings, , ben wa balls, klemmen of een staaf. Speel met verschillende trillingen met je Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint combineren met andere sextoys en ga samen met je partner of jezelf op zoek naar een unieke orgasme ervaring.

Hoe moet ik de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint reinigen?

Let er op dat de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint na elk gebruik gereinigd moet worden. Omdat de vibrator gemaakt van siliconen materiaal, kun je deze het beste wassen met warm water en een ph neutrale zeep. Daarnaast kan je de vibrator ook oppoetsen met een speciale toy cleaner, die je ook in onze store Ladykiller.nl kunt vinden.

Probeer de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint en bestel bij Ladykiller.nl

Is het tijd voor een verandering in je seksleven? Probeer dan de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint en ervaar de krachtige trillingen die de vibrator te bieden heeft. Bij Ladykiller.nl vind je een grote verscheidenheid aan sextoys, waaronder de Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint.
Bestel Chi – Rechargeable Silicone Clit Vibe – Mint vanuit je eigen huis en experimenteer met het speeltje in de slaapkamer met je partner of alleen. Breng jouw seksleven naar een nieuw niveau met deze discreete en krachtige vibrator.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083243