Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D bied je als sextoy-amateur en liefhebber een realistische, levensechte seksuele ervaring. Deze luxe vagina masturbator is erop gericht je het meest intensieve seksuele genot te bieden. Heerlijk en realistisch, zoals je gewend bent bij vrouwelijke intiemecontacten. En dat allemaal bij jouw thuis. Wat een uitgebreide beschrijving van de Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D ook betekent is een toebedeelde meerwaarde aan je seksuele liefdesavonturen.

Eigenschappen van Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D:

– Realistische vorm met levensecht gevoel
– Unieke structuur voor wat meer stimulatie
– Zachte, elastische materiaal
– Gemaakt van hypoallergene, milieuvriendelijke materialen
– Onderhoudsvriendelijk
– Waterproof

Wat is Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D?

Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D is een unieke sextoy in 3D ontworpen voor mannen. Het is een revolutionaire, realistische masturbator, bedacht en gemaakt voor mannen die op zoek zijn naar meer genot en intieme ervaringen met hun seksleven. Gemaakt van een zacht, elastisch materiaal waarover een levensecht gevoel wordt gegeven. De unieke structuur van de masturbator geeft een licht masserende stimulatie bij het gebruik.

Hoe gebruik je Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D?

Gebruik de Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D zoals je elke andere sextoy zou gebruiken: met veel genot en plezier. Begin eerst met wat glijmiddel en strooi wat poeder op je sextoy om ervoor te zorgen dat het glijmiddel zich helemaal verspreid. Vervolgens doe je de opening van de masturbator in de glijmiddel en stuur je je penis er lichtjes in. Steeds meer zal je penis naar binnen glijden en je ochtenderectie verdwijnen. Als je überhaupt al nog een turndown nodig hebt!

Verken tegelijk de structuur en materiaal van de masturbator. Gebruik de masturbator om je zintuigen te verkennen en laat je onderdompelen in een overweldigend genot. Experimenteer met verschillende bewegingen en bepaal wat je perfecte pleasurable spot is.

Voor wie is Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D bedoeld?

Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D is talloze liefhebbers van sextoys die op zoek zijn naar unieke, intensieve ervaringen. Heb je inspiratie nodig voor meer seksueel genot? Dan is deze vagina masturbator de perfecte keuze. Ook voor mannen die nog niet veel ervaring hebben met sextoys is deze masturbator uitermate geschikt. De gebruiker kan zo zijn eigen plezierpunten ontdekken door de ervaring met de toy.

Hoe verbetert Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D je seksleven?

De Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D is een seksuele stimulans die je seksleven verandert. Met deze masturbator kun je meer ervaring opdoen zodat je jouw seksleven leuker en interessanter maakt. Hoe intensiever je deze sextoy gebruikt, hoe interessanter de seksuele ervaringen zullen zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

De Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D kan in combinatie met tal van andere speeltjes en toys worden gebruikt. Koop er bijvoorbeeld een massageolie of lotion bij om de sensatie optimaal te maken. Of probeer een in combinatie met de masturbator voor lippenstiftlichte vibraties. Ook kun je voor extra stimulatie een flesje luchtdruk aanschaffen en meer variation met luchtdruk in je sextoy-experience aanbrengen.

Hoe reinig je Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D?

Reiniging is een belangrijke factor om je sextoy perfect te houden. De Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D is gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene en milieuvriendelijke materialen. Hierdoor hoef je geen voorbehandelingen of beschermende sprays te gebruiken. Om de masturbator helemaal schoon te maken, kan je hem het beste afspoelen met lauwwarm water en milde zeep. Voor de beste reiniging kun je het speeltje ook steriliseren.

Probeer de Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D en verwaarloos je seksleven nooit meer

Wil je ook de Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D ervaren? Verras jezelf met een nieuwe sextoy-extase en beleef unieke seksuele ervaringen. Koop daarom de Cherie Deville – Vagina Masturbator 3D bij Ladykiller.nl. Bestel direct en jouw seksleven wordt beter dan ooit!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

796167830986