Charlie – Jurk – One Size is een van Ladykiller.nl's zalige sextoys. Deze jurk is vrijwel unisex en one size fits all. Dit betekent dat deze jurk voor iedereen geschikt is. Hij heeft een unieke compressietechniek waarmee je hem aanspant of versoepelt om hem perfect te laten aansluiten om je lichaam. De volgende eigenschappen heeft de Charlie – Jurk – One Size:

• Vrijwel unisex en one size fits all
• Gemaakt van zacht, elastisch materiaal
• Compressietechnologie
• Aan te passen om je lichaam

Wat is de Charlie – Jurk – One Size

De Charlie – Jurk – One Size is een op maat gemaakte jurk gemaakt van zacht, elastisch materiaal. Het heeft een unieke compressietechnologie die het mogelijk maakt om de jurk aan te passen aan de vorm van je lichaam. Hij is vrijwel unisex en one size fits all, wat betekent dat hij geschikt is voor mannen en vrouwen met verschillende maten. De jurk heeft ook een aantal verstelbare banden die je kunt aanpassen voor een comfortabele pasvorm.

Hoe kan je de Charlie – Jurk – One Size gebruiken?

De Charlie – Jurk – One Size is gemaakt van zacht, elastisch materiaal dat is ontworpen om je comfortabel te laten voelen. Je kunt de jurk gebruiken als of ter verfraaiing van je seksleven. Door het aanpassen van de banden en de compressietechnologie kun je de jurk perfect laten aansluiten op je lichaam.

Voor wie is de Charlie – Jurk – One Size bedoeld?

De Charlie – Jurk – One Size is bedoeld voor iedereen die een vrij unisex sextoy wil. Hij is one size fits all en dus geschikt voor mannen en vrouwen met verschillende maten. Hij is gemakkelijk aan te passen aan je exacte lichaamsmaat. Omdat hij unisex is, is hij ook geschikt voor koppels en kan je je kleden als je partner.

Hoe kan de Charlie – Jurk – One Size je seksleven verbeteren?

De Charlie – Jurk – One Size kan je seksleven verbeteren door een ervaring te creëren waardoor je je lekkerder voelt. De jurk is gemaakt van zacht, elastisch materiaal en heeft een aantal verstelbare banden. Hierdoor kun je hem perfect aanpassen aan je lichaam. Door de compressietechnologie heb je een verrassend comfortabel gevoel.

Met welke andere speeltjes en toys je de Charlie – Jurk – One Size kan gebruiken?

De Charlie – Jurk – One Size is geschikt voor verschillende speeltjes en sextoys. Je kunt de jurk gebruiken met , 's, butt plugs, een paddle enz. De jurk is ook geschikt voor verschillende spelletjes die je met je partner kunt doen.

Hoe moet de Charlie – Jurk – One Size gereinigd worden?

Om je Charlie – Jurk – One Size goed te reinigen, dien je de volgende stappen te volgen. Voordat je de jurk wast, verwijder je alle zoals vibrators, dildo's, butt plugs etc. Was de jurk handmatig met lauw water en neutraal detergent. Verwijder vervolgens overtollig water door de jurk rechtop en horizontaal te hangen. Laat hem dan lucht drogen, om kreuken te voorkomen.

Probeer de Charlie – Jurk – One Size en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je je seksleven wilt verbeteren, raden we je aan om de Charlie – Jurk – One Size zonder terughoudendheid te proberen. Deze jurk heeft ongelooflijk aangename sensuele eigenschappen. We garanderen dat de Charlie – Jurk – One Size precies dat is wat je zoekt om je seksleven naar een ander niveau te tillen. Koop de Charlie – Jurk – One Size vandaag nog bij Ladykiller.nl en als hij je niet bevalt, dan heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045910073