De Charli Plus Size Dress is een fantasy-inspired fashionstuk en unieke dessin voor alle sexy plus size dames. De jurk is perfect om te kunnen dragen in een fantasie-sfeer zoals de glinsterende shows in Las Vegas of als extra verdere stijl voor een rode loper. De Charli Plus Size dress heeft een mooie strakke maat en zorgt niet alleen voor vrouwelijkheid, maar ook voor de perfecte verhouding tussen de boven- en onderkant. Your curves will never look so perfect! Hieronder staan ​​de belangrijkste eigenschappen genoteerd:

• Uitzonderlijke stofkwaliteit.
• Mooi dessin dat de nadruk legt op je curves.
• Strakke pasvorm om al je rondingen perfect te benadrukken.
• Heeft een klassieke en vintage look.
• Seksueel gevoel dat je partner opwindend vindt.

Wat is Charli – Jurk – Plus Size?

Charli Plus Size Dress is een unieke jurk die geschikt is voor plus size dames. De stof is van hoge kwaliteit en speelt met vrouwelijke vormen. De jurk heeft een strakke maat, wat past bij de meeste plus size vrouwen, en het heeft een mooie pasvorm waardoor je al je rondingen perfect benadrukt worden. Het dessin geeft je een klassieke en vintage look die prachtig tot zijn recht komt.

Hoe kan Charli – Jurk – Plus Size gebruikt worden?

Charli Plus Size Dress is de perfecte outfit voor wanneer je iets speciaals wilt gaan dragen, zoals een avondje stappen, een speciale gelegenheid zoals een avondje uit of als je gewoon zonder twijfel gevolgd wilt worden. Deze moois staat niet alleen voor zelfverzekerdheid, maar ook voor je . Je partner in crime zal zeker verliefd op je worden wanneer je deze jurk aan hebt.

Voor wie is de Charli – Jurk – Plus Size bedoeld?

Charli Plus Size Dress is bedoeld voor plus size dames die willen pronken met hun vormen en met hun vrouwelijkheid. De jurk is daarnaast ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets aparts om zichzelf in op te laten vallen en te pronken met hun seksuele aantrekking. Hij is ontworpen om de perfecte balans tussen stijl, comfort en uitstraling te creëren.

Hoe kan de Charli – Jurk – Plus Size je seksleven verbeteren?

Je seksleven kan zeker verbeteren doordat je je verzekerd voelt in de Charli Plus Size Dress. Hij creëert een sfeer van onweerstaanbare verleiding en seksueel weet je partner je fysieke aantrekkingskracht te waarderen. Daarnaast toont de Charli Plus Size Dress ook je seksappeal aan, omdat de stof naadloos past bij al je rondingen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Charli – Jurk – Plus Size koppelen?

De Charli Plus Size Dress kan verbonden worden met vele of speeltjes. Zo kun je een set kopen met een , vibrating panties, vibrating cockring, een scene, vibrerende loveballs, een anal plug of vibrator set. Deze speeltjes en toys brengen een extra dimensie toe aan je seksuele bevrediging en je kunt er meer plezier aan beleven met de Charli Plus Size Dress.

Hoe zou ik de Charli – Jurk – Plus Size moeten reinigen?

De Charli Plus Size Dress moet altijd voorzichtig en zorgvuldig gereinigd worden. Het is raadzaam om de kleding op de hand te wassen met koud water en een milde zeep of wasmiddel. Houd vervolgens de wasvoorschriften op het kledingstuk in acht en gebruik als dat nodig is een warm strijkijzer.

Word je aangeraden om de Charli – Jurk – Plus Size te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl?

We raden je aan de Charli Plus Size Dress zeker te proberen omdat hij gemaakt is om je verleidelijker te laten voelen waardoor je je sterker en sexy voelt. De dessin doet recht aan al je mooie rondingen en deze jurk zal je fantasie prikkelen. Daarnaast is het mogelijk hem te kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl. Hier betaal je nooit teveel en profiteer je altijd van onze scherpe prijzen. Wil je je seksleven opleuken met een verfijnde en elegante style? Koop dan Charli Plus Size Dress und verrast jezelf.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045914231