CELIA NOIR – DOORZICHTIGE SET – ZWART

Een Perfecte Combinatie van Spel en Mode in onze Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart

De Celia – Doorzichtige Set – Zwart is een perfecte combinatie van spel en mode. De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart bevat alles wat je nodig hebt voor een spannende avond in de slaapkamer. Deze uitgebreide set bestaat uit een prachtige, doorzichtige teddy, geïnspireerd door de sensualiteit en romantiek van het Parijse modehuis Celia Noir. Deze doorzichtige teddy is gemaakt van gevlochten stof die speciaal is ontworpen voor comfort en bewegingsvrijheid, terwijl de lip-erbaring de perfecte night look geeft. Daarnaast bevat de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart ook een katoenen korset met zorgvuldig geplaatste teaberry knopen, zwart satijn kousenbanden, kousenband clips en een combienoir string.

De Voordelen van de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart biedt de volgende voordelen:

  • Elegant, doorzichtig design;
  • Zachte, weerstandsvrije stof voor extreme bewegingsvrijheid;
  • Lip-erbaring geeft perfecte hot night look;
  • Katoenen korset met zorgvuldig geplaatste teaberry knopen;
  • Kousenbanden en kousenband clips voor an
    extra sexy look;
  • Combi Noir string;
  • Uitstekende kwaliteit en luxe finishes;
  • Verkrijgbaar in unieke kleurencombinaties.

Wat is de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart?

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is een perfecte combinatie van spel en mode. Deze teddy met celiaanse trekken is een veelzijdig model voor dames met een buitengewoon sexy look. De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart bestaat uit een prachtige doorzichtige teddy en is gemaakt van gevlochten stof die speciaal is ontworpen voor comfort en ultieme bewegingsvrijheid, terwijl de lip-erbaring de perfecte hot night look geeft. Geïnspireerd door de sensualiteit en romantiek van het Parijse modehuis Celia Noir. De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is een uniek, blikvanger van een stuk asseccoire voor alle dames die het avontuur in de slaapkamer durven te verleggen.

Hoe gebruik je de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is het ideale speeltje om de avond op te luisteren. De perfecte combinatie van mode, design en romance maakt de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart voor elke vrouw ideaal. Met deze stijlvolle set creëer je een atmosfeer van intrige en magie. Gebruik de delicaat doorzichtige teddy voor dagen en nachten vol plezier. Voeg de katoenen korset toe voor een extra opvallende en sexy look. De zwarte satijn kousenbanden en clips geven je een extra sexy en elegant uiterlijk. Geef jezelf de uiteindelijke finishing touch met de bijgevoegde combi noir string.

Voor wie is de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart?

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is perfect voor iedereen die op zoek is naar het ultieme speeltje voor een avond vol sensualiteit en sexyness. De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is de perfecte manier om het te laten uitkomen wat je in gedachten hebt. De perfecte combinatie van sensualiteit en magie maakt deze set tot een must-have voor iedereen die graag wil experimenteren met leuke, nieuwe looks.

Hoe verandert de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart je leven?

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart verandert het leven van iedereen die haar draagt. De combinatie van ontspanning, sensualiteit en magie zorgt ervoor dat je je seksuele verlangens kunt uiten op een appealende manier. Met de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke avond hebt. Omdat de set is gemaakt van stoffen van de beste kwaliteit heb je het gevoel alsof je net uit een luxe lingeriewinkel komt. Daarnaast maak je met de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart gebruik van de unieke teaberry knopen die speciaal voor het merk Celia Noir zijn ontworpen.

Hoe combineer je de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart?

Met de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart ben je in staat om verschillende looks te creëren. Je kunt de set combineren met andere stukken lingerie uit onze winkel, zoals een panty, een bustier, een corset, of andere doorzichtige items. Je kunt ook de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart combineren met een verkleedkostuum om je look aan te passen aan awkward chick fantasies. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe reinig je de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart?

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is gemaakt van een hoogwaardige stof van de beste kwaliteit. Om de item zo goed mogelijk te bewaren, moet je de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart wassen met speciale lingeriewas. Let daarbij altijd op de etiket aanwijzingen op het item en was de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart nooit op een hoge temperatuur. Droog het item niet in de wasdroger, maar hang het stuk item op in de lucht of leg het plat op een schone, droge doek om de celiaanse teaberry knopen te behouden.

Waarom zou je de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart bij Ladykiller.nl kopen?

De Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart is een absoluut must-have voor iedereen die graag wil experimenteren met leuke, nieuwe looks. De eigenschappen van de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart, zoals zijn uitstekende kwaliteit, luxe afwerkingen en comfort, zorgen dat het een perfect setje is voor een avond vol sensualiteit en magie. Met de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke avond hebt. Bij Ladykiller.nl hebben we een ruim assortiment aan speeltjes voor een verrassende slaapkamerervaring. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke reis of een dankbaar spel, met deze items ben je helemaal verzekerd. Koop de Celia Noir – Doorzichtige Set – Zwart nu bij Ladykiller.nl voor de perfecte look.

Kledingmaat

, ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5901688252512