WaterSlide – 118 ml is een revolutionaire eenvoudige glijmiddelformule die volledig op basis van water is, diep gaat voor langere duurplezier en huidverzorging biedt met jouw seksspeeltjes. Gemaakt met natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, is WaterSlide 118 ml glijmiddel vrij van parabenen, ftalaten en siliconen, waardoor het veilig en compatibel is met alle materialen, waaronder rubber, latex, silicone, glas en haarvrije metalen speeltjes.

Voordelen:

• Zachte en glad aanvoelende formule
• Verlengt het seksueel plezier
• Hypoallergeen en huidverzorgend
• Niet vet, plakt niet en is makkelijk te verwijderen
• Compatibel met alle materialen
• Vrij van parabenen, ftalaten en siliconen

Wat is WaterSlide – 118 ml?

WaterSlide – 118 ml glijmiddel is gemaakt met kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten om de beste seksuele ervaring te bieden. Het product geeft je een langdurige glijmiddel-ervaring en is zacht, glad en geschikt voor bijna alle seksspeeltjes. Het is een revolutionaire omhulsel op basis van water, dat warme, vochtige sensaties brengt met elk contact en perfecte huidverzorging biedt voor gevoelige huid. Ontgeurend, plakt het niet, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken, als je ermee speelt. WaterSlide – 118 ml Glijmiddel is te koop in supermarkten en sekswinkels wereldwijd en wordt geleverd in een makkelijk te vergrendelen en lekvrije fles van 118 ml met een doseerpip.

Hoe je WaterSlide – 118 ml gebruikt

Gebruik WaterSlide – 118 ml glijmiddel voor een veiligere en comfortabele seksuele ervaring. De glijmiddelformule op basis van water is compatibel met alle materialen en neemt warmte en vocht aan voor sensuele prestaties. Breng een kleine hoeveelheid WaterSlide – 118 ml aan op je seksspeeltje of op je lippen, vlak voor gebruik, voor een perfecte seksexperience. Gebruik om de glijmiddelervaring te verlengen steeds een kleine hoeveelheid glijmiddel toe bij het spelen.

Voor wie is WaterSlide – 118 ml?

WaterSlide – 118 ml glijmiddel is veelzijdig en kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, hetero's als homo's, soloseksers en koppels. Of je nu begint met sekshulpmiddelen of al gebruik maakt van seksspeeltjes, dit product is perfect om je seksleven te verrijken en je seksuele ervaringen te verbeteren.

Hoe kan WaterSlide – 118 ml je seksleven verbeteren?

WaterSlide – 118 ml glijmiddel is een eenvoudig te gebruiken product dat je seksleven kan verbeteren en verrijken. De glijmiddelformule op basis van water heeft veel voordelen voor je seksuele ervaring. De hypoallergene formule is makkelijk te verwijderen, waardoor het geen vlekken achterlaat, wat heel handig is als je seks speelt met vrienden of koppels. Het is ook vaag, plakt niet en duurt langer dan andere op basis van water, waardoor je de seksuele ervaring kan verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je WaterSlide – 118 ml gebruiken?

WaterSlide – 118 ml glijmiddel is perfect om alle seksspeeltjes mee te gebruiken. Omdat de glijmiddelformule op basis van water is, is het compatibel met alle materialen, waaronder rubber, latex, siliconen, glas en metaal. Daarnaast is het ook geschikt voor het gebruik met , , stoten en andere intieme stimulatie-speeltjes.

Hoe kan je WaterSlide – 118 ml reinigen?

WaterSlide – 118 ml glijmiddel is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, waardoor het allemaal veilig en biologisch afbreekbaar is. Als je het speeltje dat je hebt gebruikt met WaterSlide – 118 ml Glijmiddel wilt reinigen, kan je er het beste warm water met een licht afwasmiddel en een vochtig anders voor gebruiken.

Probeer WaterSlide – 118 ml vandaag nog uit en koop het bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een echt one-size-fits-all glijmiddel, dan zul je versteld staan van WaterSlide – 118 ml. De ware eenvoud, hypoallergene formule en waanzinnig verrijkt seksueel plezier zal je seksleven plezieren. Koop Vandaag nog de WaterSlide – 118 ml glijmiddel bij seksshop Ladykiller.nl om jouw seksuele ervaringen te verbeteren en heerlijke extravaganza's mee te maken!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

810040293276