CB-X – Kuisheidskooi Mr. Stubb – Pink: opwindende en discrete kuisheidservaring.

De ultieme voordelen van de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink.

De – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink biedt een spannende manier om liefdesrelaties naar een nog hoger niveau te tillen. De kooi is ongedurig, discreet en avontuurlijk en zal uw relatie naar nieuwe hoogten voeren. Met deknopartiesten en adapters is deze krachtige kooi eenvoudig te bevestigen aan de penis van de partner. Het flexibele en verwisselbare design biedt vervolgens een ongekende variëteit aan kooicapaciteiten.

Dit zijn de functies en voordelen van de CB-X – Kuisheidskooi Mr. Stubb – Pink.:

  • Verwisselbaar ontwerp.
  • Geschikt voor alle penisgroottes.
  • Spannende, discrete en avontuurlijke kuisheidservaring.
  • Verhoogt relaties naar een hoger niveau.
  • Makkelijk te bevestigen.
  • Groot verwisselaar aanbod.

Wat is de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink?

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink is een gepatenteerd penisgevangenis ontwerp dat discreet, comfortabel en spannend is. Het is een van de veiligste ooit uitgebracht en vrijwel onmogelijk te verwijderen als het goed is ingedraaid. De kooi is gemaakt van een flexibel en gepatenteerd medisch materiaal dat ontworpen is om comfortabel genoeg te zijn om te dragen gedurende lange periodes.

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink wordt geleverd met verschillende coatings zoals siliconen en polymeer om ervoor te zorgen dat de kooi stevig en comfortabel blijft. Er worden knopartiesten en adapters meegeleverd zodat de kooi eenvoudig aan de penis van de partner kan worden bevestigd.

Hoe wordt de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink gebruikt?

Om de kooi te gebruiken draai je eenvoudig een knopartiest vast aan de penis van de partner, voordat het lijkt op een litteken dat binnen enkele minuten verdwijnt. Vervolgens kan de kuisheidskooi worden geschoven over de penisvorm zodat de knopartiest in de deur gaat. Wanneer alle knopartiesten zijn ingeschoven, worden er adapters geleverd om langere periodes over te stappen.

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink is geschikt voor elke penisgrootte. Het is ook belangrijk op te merken dat hoe strakker de kooi wordt gedraaid, hoe effectiever ligt versie wordt.

Voor wie is de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink geschikt?

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink is geschikt voor alle mannen die op zoek zijn naar manieren om hun relatie op te peppen. Het is een fantastisch speelgoed voor koppels die experimenteel willen zijn en een discrete manier willen om hun horizons te vergroten. Het verschaft een hele nieuwe dimensie aan je liefdesrelatie.

De kooi biedt ook een goede manier voor mannen om de stimulatie van zelfbeheersing te ervaren. Met het juiste gebruik kan de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink het vermogen van zowel de man als de vrouw om seksueel te presteren vergroten.

Hoe verbetert de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink het leven van onze klanten?

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink verhoogt de relatie van onze klanten naar een hoger niveau en biedt ook een geweldige manier om seksualiteit te ontdekken en te verbeteren. Het biedt onze klanten een discrete manier om opwindende nieuwe relaties te bouwen die gebaseerd zijn op respect en zelfbeheersing.

Onze klanten kunnen de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink ook combineren met andere speeltjes in onze winkel, zoals veerspel, speeltjes en rubberen materialen, om hun relaties te verrijken. Dankzij het flexibele en verwisselbare ontwerp kan de kooi worden gecombineerd met andere speeltjes om de opwinding te vergroten en de seksuele ervaring te verbeteren.

Hoe moet de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink worden gereinigd?

De CB-X – Kuisheidskooi Mr. Stubb – Pink is eenvoudig te reinigen met water en een mild reinigingsmiddel. Het is belangrijk om de kooi na gebruik goed te reinigen om ervoor te zorgen dat de kooi vrij blijft van bacteriën. Als je de kooi met andere materialen of sextoys gaat combineren, let je er dan op dat je de kooi goed reinigt met water en een mild reinigingsmiddel voordat je de nieuwe stukken toevoegt.

Probeer de CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink in onze winkel Ladykiller.nl.

De CB-X – Kuisheidskooi Mr Stubb – Pink is een geweldige manier om jouw liefdesrelatie te verrijken. Het is veilig, discrete en spannend. Het is een van de meest geavanceerde penisgevangenissen op de markt en heeft veel voordelen in vergelijking met andere kuisheidskooien.

Bij onze winkel Ladykiller.nl hebben we nog veel meer speeltjes die jouw liefdesleven interessanter en spannender maken. Bekijk alles in onze collectie en kies de speeltjes die het beste bij jouw behoeften passen. Bekijk veerspellen, , strap-ons, sextoys, boeien, kuisheidskooien en andere erotisch speelgoed dat je liefdesleven naar een hoger niveau brengt.

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

860006047016