De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set van Ladykiller.nl

Liefhebbers van anale spelletjes, opgelet: de Cat Tail – Plug en Masker Set, verkrijgbaar op Ladykiller.nl, is een must voor een seksleven dat opwarmt. Het setje bestaat uit een masker, een anale plug en een bus stalen staart in kattenthema. Zokan je jouw liefje verrassen met een real-life versie van je favoriete anime kattin.

De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set biedt liefhebbers van anale speeltjes onuitputtelijke mogelijkheden om hun seksleven op te zetten. Het wordt vervaardigd uit de meest luxueuze materialen, waardoor je zeker bent dat de plug duurzaam en leuk is om te gebruiken. Hieronder staan de specifieke eigenschappen van deze unieke set:

Eigenschappen Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set

  • De plug is 17 cm lang en heeft een diameter van 3,2 cm.
  • Het masker is 5 cm breed en 9 cm hoog en heeft een elastische band die kan worden versteld voor een comfortabele en perfecte pasvorm voor de meeste maten.
  • De staart is gemaakt van roestvrij staal en zal niet schaden aan de plug.
  • De plug is gemaakt van zacht plastic en heeft een uitstekend polijstoppervlak dat het comfort niet zal verminderen.

Wat is de Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set?

De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set is een unieke set van drie speeltjes. Het setje bestaat uit een anale plug, een masker en een bus stalen staart. De anale plug is gemaakt van gladde, comfortabele maar stevige plastic. De staart is gemaakt van roestvrij staal dat aan de plug kan worden bevestigd voor extra sensaties. Het masker is gemaakt van een soepel en sterk elastiek dat cushioning-effect heeft, waardoor het comfortabel en veilig zit.

Hoe de Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set te gebruiken?

De anale plug en het masker moeten met worden gebruikt voor het maximale comfort, maar om de staart aan de plug bevestigd te houden, is een nodig. Gebruik eerst genoeg glijmiddel ob waterbasis op de plug en op uw lichaam voordat u begint. Als je begint met de penis plug, zorg er dan voor dat je start met een kleine plug voordat je de grotere Cat Tail-plug gebruikt.

Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set voor wie geschikt?

De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde anale spelers. Het is perfect voor iemand die nieuw is in anale spelletjes of voor iemand die op zoek is naar nieuwe sensaties. Het is ook perfect voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun seksleven op te vrolijken.

Hoe verbetert de Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set het leven van onze klanten?

De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set geeft je een ongekende sexy sfeer in je slaapkamer. Met deze set kan je je verbinden met de katachtige sfeer van je favoriete anime-personage. Je kan de functies van de Cat Tail-set combineren met andere speeltjes verkrijgbaar op Ladykiller.nl om een compleet avondje van plezier te garanderen.

Reiniging en onderhoud van de Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set

De Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set moet na ieder gebruik met een milde zeep worden gereinigd. Voordat je de plug bevestigt, moet je zorgvuldig de staart reinigen. Niet stomen en niet de staart laten rusten in water. Ten slotte moet je glijmiddel op siliconenbasis gebruiken om de staart aan de plug te bevestigen.

Koop je Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set bij Ladykiller.nl

Voel je buitengewoon sexy met de Cat Tail – Anaal Plug en Masker Set. Deze aanpassing kan je vrijheid en de mogelijkheid bieden om nieuwe ervaring te ontdekken. Verras je liefje met dit kattig setje. Bij Ladykiller.nl vind je nog veel meer anale speeltjes. Groepsseks speeltjes, , , , SM-bondage, enz. Kortom, als je op zoek bent naar meer manieren om je leven in bed spannender te maken, ben je bij ons aan het juiste adres!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033703