Carousel – Black, het meest veelzijdige sexton speeltje dat er is, is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar spannende sensaties. Dit volwaardige sexton speeltje biedt je een lekker intense ervaring waarin je je grenzen kan verkennen en genieten van een ongekend seksueel plezier. Hieronder vertellen we meer over Carousel – Black.

Kenmerken:
• Made of safe silicone
• Volledig verstelbare hoofdband
• Borstkussens voor extra comfort
• Handsfree design
• Vermogen tot 3.000 RPM
• Verversen van / stimulatie

Wat is Carousel – Black?

Carousel – Black is een sexton speeltje dat speciaal ontworpen is voor clitoris/G-spot stimulatie. Dit betekent dat je een intense, lekkere stimulatie krijgt met verschillende trillingen. Het heeft een uniek, omkeerbaar ontwerp waarmee je de trillingen kunt aanpassen zodat je de experience naar je wens kunt aanpassen. De verstelbare band zorgt ervoor dat de Carousel -Black veilig en comfortabel past en je het langer kan gebruiken. De carousel is gemaakt van veilig materialen, zoals silicone dat zacht aanvoelt op de huid, wat ideaal is als je je grenzen verkent.

Hoe gebruik je Carousel – Black?

Carousel – Black is gemakkelijk te gebruiken. Zelfs als je nog nooit een sexton speeltje hebt gebruikt, is deze eenvoudig en snel te gebruiken. Je zet het speeltje aan met de knop switch en stelt de trillingen in met de unbijdelijke draaiknop. De verstelbare band biedt extra stabiliteit en comfort tijdens het gebruik.

Voor wie is Carousel – Black?

Carousel – Black is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer plezier tijdens het vrijen, of voor jezelf als je alleen bent. Het is een geweldig sexton speeltje voor alle seksuele voorkeuren en seksuele identiteiten. Of je nu solo bent of met iemand anders geniet, de Carousel – Black is een ideaal speeltje voor jou.

Hoe kan Carousel – Black je seksleven verbeteren?

Carousel – Black is een uitstekende manier om je seksleven interessant en verrassend te houden. Het biedt je een ongekende ervaring doordat het gemakkelijk is te bedienen, zacht en comfortabel is en verschillende trillingsinstellingen heeft. Met Carousel – Black kun je je eigen grenzen verkennen en nieuwe ervaringen creëren waarmee je je seksleven naar een ander niveau kan tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Carousel – Black gebruiken?

Carousel – Black is perfect te combineren met andere sextoys. Het is ideaal om Carousel – Black te gebruiken met een penisring, een clitoris of een om het sensuele sensationele plezier te verhogen. Het is ook mogelijk om het speeltje te gebruiken met andere sexton speeltjes voor een nog intensere en gelijkmatige stimulatie.

Hoe reinig je Carousel – Black?

Om ervoor te zorgen dat je Carousel – Black hygiënisch en veilig is, is het belangrijk dat je het goed reinigt na ieder gebruik. Gebruik een licht antibacterieel reinigingsmiddel en water om het speeltje schoon te maken. Nadat het speeltje droog is, kun je ook een sextoy cleaner gebruiken om het af te wrijven.

Probeer Carousel – Black uit en koop het bij Ladykiller.nl

Wil je de experience van Carousel – Black uitproberen? Je kunt de Carousel – Black vinden op Ladykiller.nl, een speciale seksshop waar je allerlei sextoys en speeltjes kan kopen. Bij Ladykiller.nl heb je de zekerheid dat je kwaliteit sexton speeltjes krijgt die duurzaam zijn en die je seksleven kunnen verbeteren. Dus kijk eens rond in onze webshop en bestel vandaag nog de Carousel – Black!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3662811345724