Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Een ultieme massagegel voor een heerlijk verzorgende sessie

De Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een van onze meest populaire producten bij Ladykiller.nl. Deze heerlijke massagegel is geformuleerd om u genieten te laten ervaren van een zachte en serene massage. Met een heerlijk, verwarmend gevoel waard Onderga de meest ontspannende ervaringen ooit.

Een grote plus is dat de Caramel Verwarmende Massagegel 100ml is verrijkt met verwarmende ingrediënten. De kruidenextracten en aromatische oliën stimuleren de bloeddoorstroming waardoor je een oneindig diepe state-of-relaxation kunt ervaren. En het is niet alleen verwarmend maar ook verzorgend. De gel is verrijkt met aloë vera en vitamine E, dat de poriën en de huid instinctief voedt en verzacht.

Eigenschappen van de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

  • Verwarmende ingrediënten die de bloeddoorstroming stimuleren
  • Verrijkt met aloë vera en vitamine E voor perfect verzorgde huid
  • Parabeen-vrij
  • Milde geur
  • 100 ml

De Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

De Caramel Verwarmende Massage Gel – 100ml is een van onze meest verkochte producten bij Ladykiller.nl. Deze heerlijk romige massagegel is speciaal samengesteld voor een sereen massagegenot. De massagegel is verrijkt met verwarmende ingrediënten en heeft een milde geur.

De verwarmende ingrediënten die zijn toegevoegd zorgen ervoor dat je een ervaring krijgt die oneindig diep is, waardoor je je volledig ontspant. Hiernaast is de gel ook verrijkt met aloë vera en vitamine E. Dit voedt en verzacht de huid op instinctieve wijze.

Hoe gebruik je de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

De massagegel kun je het beste gebruiken bij een heerlijke massage. Breng de gel aan op je huid door gelijkmatige, langzame bewegingen. Laat je partner of jezelf geleidelijk de gel uitwrijven over je lichaam met langzame bovenhandse en benedenhandse bewegingen. De massagegel geeft een heerlijk verwarmend gevoel en heeft een milde geur waardoor je volledig zult ontspannen.

De Caramel Verwarmende Massage Gel – 100 ml is ook geschikt voor dames en heren. We raden wel aan om de gel te gebruiken bij een massage door een professional of onder begeleiding van een meer ervaren partner.

Voor wie is de Caramel Verwarmende Massage Gel – 100ml geschikt?

De Caramel Verwarmende Massage Gel – 100ml is geschikt voor iedereen die wil genieten van een heerlijke, ontspannende massage. Of je nu op zoek bent naar een spanning verlagend en verzorgend moment samen met je partner of alleen, de Caramel Verwarmende Massage Gel – 100ml helpt je om te genieten van een ultieme massageervaring.

Hoe kan de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml je leven verbeteren?

Met de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml kun je je leven verbeteren door meer ontspanning te krijgen. De verwarmende ingrediënten zorgen ervoor dat je spanning verlagen en je genot meer intens worden. Hiernaast is de massagegel ook verrijkt met aloë vera en vitamine E wat de huid verzacht en voedt. De milde geur helpt je ervoor te zorgen dat je helemaal ontspant.

De Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is ook perfect te combineren met overige speeltjes in onze webshop. Verken samen met je partner is de mogelijkheden. We hebben een grote selectie aan verfijnde sensualiteitstools zoals , massageolie, plezierig glijmiddel, vibrerende penisringen, clitorale stimulators, wegwerpbare verwarmingsmatrassen en nog veel meer. Al deze producten zijn ontwikkeld om je liefdesleven spannender te maken.

Hoe reinig je de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml?

De Caramel Verwarmende Massage Gel – 100 ml is makkelijk te reinigen met milde, pH-neutrale zeep die niet bevat alcohol of olie. Als je de gel gebruikt met speeltjes die oplaadbaar zijn, je deze aanraadt om voor gebruik en na gebruik een milde, ideale zeep te gebruiken.

We raden aan om de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml te proberen

We raden aan om de Caramel – Verwarmende Massage Gel – 100 ml te proberen en geven je schop de verzakerding en ontspanning te ervaren die je op geen andere plek tegen zult komen. Geniet met je partner van een ultieme massageervaring waarbij je al je zintuigen prikkelt en voel je energie volledig herstellen.

Bovendien hebben we bij Ladykiller.nl een grote selectie speeltjes die je liefdesleven extra spannend en sensueel kunnen maken. Als je klaar bent met de massage met de massage kun je met tijdverdrijf verder gaan met een vleugje glamour en plezier. Verken samen met je partner de mogelijkheden en ontdek wat ermee te bedenken valt. Reinig je speeltje en de massagegel zorgvuldig na ieder gebruik.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513529