Als je op zoek bent naar een spannend spelletje om met je partner te spelen dan kun je je zinnen zetten op de Caged in Love – Net Teddy. Deze toy is een mooie combinatie van een zacht, comfortabel net en verschillende handige opties om je partner mee vast te binden. Je kiest zelf wie de meester of de slavin is en je zorgt ervoor dat jullie avontuurtje precies zo wordt als jullie verwacht hadden.

Eigenschappen Caged in Love – Net Teddy:

• Comfortabel en zacht net in verschillende maten;
• 4 riemen om je partner mee vast te binden;
• Inclusief scratchproof en enkelboeien;
• Eenvoudig op te hangen aan het plafond;
• Geschikt voor novices én ervaren -ers;
• Verkrijgbaar in de kleuren wit en roze.

Wat is Caged in Love – Net Teddy?

De Caged in Love – Net Teddy is een geweldig BDSM toy dat perfect voor beginners is maar ook voor gevorderden die wat meer spanning in hun seksleven willen introducteren. Het net is comfortabel en beschikt over vier riemen om je partner mee vast te binden. Je kunt kiezen tussen een wit of roze net. Dit net is ook eenvoudig aan het plafond te hangen voor extra handelingruimte.

Hoe wordt Caged in Love – Net Teddy gebruikt?

Caged in Love – Net Teddy zorgt ervoor dat jij alle controle hebt over de situatie tijdens jullie sessie. Je partner vastbinden kan heel veel spanning opwekken, zodat jullie vuurwerk in bed krijgen. De toegevoegde riemen kunnen net zo strak of zo los als je zelf wilt.

Voor wie is Caged in Love – Net Teddy bedoeld?

Caged in Love – Net Teddy is bedoeld voor iedereen die wat meer spanning in hun seksleven wil. Het is ideaal voor stelletjes die willen experimenteren met BDSM-achtige posities, maar ook voor novices die voorzichtig de wereld van de seksspeeltjes willen verkennen. Daarnaast is het ook leuk voor stelletjes die net zijn begonnen met de BDSM lifestyle.

Hoe kan Caged in Love – Net Teddy je seksleven verbeteren?

Caged in Love – Net Teddy kan je seksleven verbeteren door veel meer dominantie en onderwerping, afhankelijk van welke rollen jullie kiezen. Met het net en de verschillende opties die het biedt krijg je veel meer mogelijkheden en geniet je allebei van veel meer . Het net is comfortabel en flexibel, wat betekent dat je rekening moet houden met alle limiten van je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Caged in Love – Net Teddy gebruiken?

Door andere speeltjes en toys te combineren met de Caged in Love – Net Teddy kun je jullie seksuele avontuur naar een nog hogere niveau brengen. Van masochistische speelgoedjes zoals , tot vibrerende massagers en ; de keuzes zijn eindeloos!

Hoe moet Caged in Love – Net Teddy gereinigd worden?

Hoewel er geen direct contact is met de huid is het belangrijk om Caged in Love – Net Teddy na ieder gebruik te reinigen. We raden je aan om een milde zeep te gebruiken om het net zachtjes af te nemen met lauwwarm water. Vergeet niet dat het net niet in de wasmachine mag.

Aanraden en kopen

Caged in Love – Net Teddy is een ideale toy om je seksleven spannend en avontuurlijk te maken. We raden iedereen aan om de Caged in Love – Net Teddy eens te proberen en onze seksshop Ladykiller.nl is de perfecte plek om je favoriete toy online te bestellen!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

8100447482390, 8100447482468, 8100447482536, 8100447482604