In seksueel avontuur gaan betekent verschillende grenzen verleggen en nieuwsgierigheid toelaten. De C-Ringset is de perfecte toy die voor iedereen toegankelijk is en je seksleven naar een nieuw niveau kan tillen. Of je een beginner of pro bent, met deze c-ringset zal je klaar zijn om wat meer plezier in je slaapkamer te creëren.

De C-Ringset is:
– Budgetvriendelijk en kostenefficiënt
– gemaakt van hypoallergeen materiaal
– Stimuleert je sensualiteit
– Stimuleert je seksualiteit
– Zorgt voor intensere lichamelijke sensaties
– Gemakkelijk en veilig te reinigen

Wat is een C-Ringset?

Een C-Ringset is een kleine, discreet ogende, krachtige seksspeeltje dat is ontworpen om je seksleven te verrijken. Het is een variant op andere, soortgelijke penisringen, en maar meer seksualiteit toegevoegd. De C-Ringset is een siliconen ring die je op je penis kunt plaatsen voordat je seks hebt. Het verhoogt de sensatie voor je partner en verlengt je erectie. Het is ook flexibel genoeg om gemakkelijk uit te rollen tijdens de geslachtsgemeenschap.

Hoe gebruik je een C-Ringset?

Om het maximale effect te bereiken, begin je met het aanbrengen van de ring op de basis van je penis, precies waar het meetbare deel van je penis begint. U kunt de ring comfortabel houden met uw vingers en/of knoppen. Probeer een comfortabele, gemakkelijke methode die werkt. Dit geldt ook voor het uitrollen. Het moet altijd gemakkelijk zijn om de ring uit te rollen met een hand.

Voor wie is de C-Ringset?

De C-Ringset is ideaal voor koppels die hun seksualiteit willen veranderen en verbeteren. Wees ervan bewust dat dit geen wonderdrug is. U moet eraan werken door het gebruik ervan en het aanpassen van uw normale seksuele routine. Denk aan nieuwe en spannendere posities, experimenteren met verschillende tempo en beide try out van verschillende technieken.

Hoe kan de C-Ringset je seksleven verbeteren?

Dit kleine seksspeeltje heeft grote mogelijkheden als het gaat om het verminderen van de tijd die nodig is om te klaarkomen. Bovendien kun je met een C-Ringset je erectie verhogen en langer genieten van je vrijpartij vanwege de extra stimulatie die door de penisring ontstaat. Doordat je erectie weerbaarder en steviger wordt, zal je ook meer controle hebben over je orgasme.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de C-Ringset gebruiken?

C-Ring Sets zijn perfect voor koppels die meer variatie willen maken. Ze zijn geweldig om te combineren met , analtoys en andere speciaal voor koppels ontworpen sexspeeltjes. Het is mogelijk om aan een stukje speelgoed te experimenteren dat stevige resonantie veroorzaakt en vibraties.

Hoe moet je de C-Ringset reinigen?

Om de fysieke en mentale gezondheid te beschermen, moet het seksspeeltje altijd gereinigd worden na gebruik. De C-Ringset kan het beste gereinigd worden met warm water en milde zeep of toy cleaner om te voorkomen dat er bacteriën zich voordoen die bijdragen aan materiaal slijtage en/of het veroorzaken van onwel voelen in of rondom de vagina.

Aanbevelen om C-Ringset te proberen en de klant aan te moedigen om de C-Ringset te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een spannend seksspeeltje dat uw seksleven voortzet, dan is een C-Ringset zeker iets om te proberen. Wil je weten of een C-Ringset het juiste seksspeeltje is voor jou en je partner? Kom dan langs bij sekstoy webshop Ladykiller.nl en bekijk onze selectie kwaliteit C-Ringsets. Of je nu op zoek bent naar iets waarmee je je seksualiteit meer expressief kunt maken of puur voor leuke experimenten; met een C-Ringset van Ladykiller.nl kan je rekenen op veel plezier in de slaapkamer.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084585