Droom jij ook van een manier om jouw seksleven een boost te geven? Ben je op zoek naar een fun speeltje dat je seksleven kan verbeteren? Dan is de C-Ring de ultieme oplossing. De C-ring is een peniskooi die bekend staat om zijn vermogen om het seksleven van mannen en koppels te verbeteren. Hiermee kun je complicaties, zoals een te vroeg klaarkomen of het verminderen van de snelheid waarmee je een erectie krijgt, gemakkelijk en discreet aanpakken.

Eigenschappen van de C-Ring:
– Goedgekeurd door de FDA en daardoor 100% veilig
– Vermindert een te vroeg klaarkomen
– Vergroot het uithoudingsvermogen
– Verlengt de tijd die je nodig hebt om een erectie te krijgen
– 24 uurs veilige verzending
– Discreet verpakt
– Gemaakt van hoogwaardig siliconen

Wat is een C-Ring?

Een C-Ring, oftewel peniskooi, is een seksspeeltje dat wordt gezien als het meest successvolle seksspeeltje dat bestaat. Het is gemaakt van duurzaam siliconen en is daardoor makkelijk af te stellen in verschillende matten. De C-ring wordt gezien als het meest uitgebreide seksspeeltje voor mannen die verbeterde zintuiglijke prikkelingen en een verhoogd uithoudingsvermogen biedt. De C-Ring wordt meestal gebruikt door mannen die extra testosteron nodig hebben om hun libido te verhogen en verhoogde zintuiglijke ervaringen geven.

Hoe gebruik je de C-Ring?

Om te beginnen moet je de C-Ring afstellen op de perfecte maat. Dit doe je door het duurzame siliconen met je vingers te kneden tot het de juiste maat heeft. Zodra je de C-Ring hebt afgesteld moet je deze om je penis doen. Let op, de C-Ring moet straks niet te strak zitten, anders kunnen er ernstige complicaties ontstaan. Als de C-Ring is aangetrokken zul je al merken dat het vrijen voelt als een compleet nieuwe ervaring.

Voor wie is de C-Ring bedoeld?

De C-Ring is vooral bedoeld voor mannen die meer testosteron in hun lichaam willen hebben om opgewonden te blijven tijdens het vrijen. Het wordt vaak gebruikt door mannen en koppels die op zoek zijn naar een manier om het seksleven te verbeteren. Door de C-Ring te gebruiken verminder je de kans op een te vroeg klaarkomen en verhoog je het uithoudingsvermogen, waardoor je langer over kunt gaan om te vrijen.

Hoe verbetert de C-Ring je seksleven?

De C-Ring is ontwikkeld om de zintuiglijke ervaring te verbeteren. Door de C-Ring om je penis te doen, wordt de bloedcirculatie vertraagd en creëer je een ‘vette verzadiging' waardoor je lichaam meer prikkelingen voelt. Daarnaast kun je met behulp van een C-Ring de ejaculatie vertragen, waardoor je langer kunt genieten van het vrijen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat C-Rings koppels in staat stellen om langer dan 15 minuten plezier te beleven aan seks.

Met welke andere seksspeeltjes kan de C-Ring gebruikt worden?

De C-Ring kan voor veel verschillende combinaties worden gebruikt met andere seksspeeltjes. In combinatie met een kun je bijvoorbeeld nog meer stimulatie geven aan je partner. Daarnaast kun je hem combineren met een balansring voor mannen om een verscheidenheid aan standjes te creëren tijdens het vrijen. Ook kun je ervoor kiezen om de C-Ring samen met een zuignap of hook te gebruiken voor een verrassende ervaring.

Hoe reinig je de C-Ring?

Omdat de C-Ring gemaakt is van siliconen is het heel belangrijk om de C-Ring na elk gebruik goed te reinigen. Gebruik geen agressieve middelen, maar was het speeltje met warm water en zachte zeep. Sluit hierna af met warm water en droog de C-Ring goed af met schone handdoeken.

Waarom kan je de C-ring bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl?

Kom je bij Ladykiller.nl voor je eerste C-Ring, dan ben je aan het juiste adres. Wij garanderen discreet verzending en kwaliteitsproducten die door experts zijn getest, zodat je zeker weet dat je een goede keuze hebt gemaakt. Verder kun je bij ons de leukste flirttips vinden, zodat je de perfecte ervaring hebt met je C-Ring. Bekijk ons assortiment en kom erachter hoe de C-Ring jouw seksleven kan verbeteren.

Kortom, kies voor de ultieme sekservaring en probeer een C-Ring, die je kunt bestellen in onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084592