& Joy – Medium: jouw ultieme toy voor

Buttplug & Joy – Medium is de ultieme sextoy voor iedereen die op golf van sensuele anale plezier wil glijden! Dit anale speeltje is gemaakt van zacht siliconen materiaal, waardoor je het eenvoudig kunt verwennen. De Buttplug & Joy – Medium is ontworpen als een medium sized buttplug voor beginners. De 4 centimeter doorsnee aan het begin van de toy, maakt het gemakkelijk om te begrijpen. Geleidelijk wordt de diameter dikker als je verder naar de basis gaat, wat een leuk en comfortabel gevoel geeft. Met zijn gladde buitenkant geeft Buttplug & Joy – Medium een zacht gevoel aan je lichaam, waardoor je lichaam en geest worden gestimuleerd. Voor anale seks zijn deze licht schroefvormige toy ideaal om de sensatie te maximaliseren.

Eigenschappen van de Buttplug & Joy – Medium

– Gemaakt van premium siliconen voor een superzachte en hygiënische sensatie
– Licht schroefvormig voor een comfortabel gevoel
– Medium sized buttplug, gemakkelijk en geschikt voor beginners
– Perfecte afmetingen voor comfortabel en plezierig gebruik
– Gladde buitenkant voor een betere stimulatie

Waarvoor wordt de Buttplug & Joy – Medium gebruikt?

Wat is Buttplug & Joy – Medium?

Buttplug & Joy – Medium is een anale sextoy met een medium afmeting. Deze buttplug is ontworpen om het comfort en het genot van anale seks te verhogen. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen voor een hygiënische en zachte sensatie. Door de licht schroefvormige ontwerp is de Buttplug & Joy – Medium de perfecte toy om je lichaam en geest te stimuleren.

Hoe wordt Buttplug & Joy – Medium gebruikt?

Buttplug & Joy – Medium wordt gebruikt om de sensatie van anale seks te verhevigen. Het schroefvormige ontwerp van de buttplug zorgt ervoor dat deze makkelijk te penetreren is en comfortabel zit. Je kunt de plug gebruiken om je grenzen te verkennen en zo op een veilige manier kennis te maken met anale stimulatie.

Voor wie is de Buttplug & Joy – Medium bedoeld?

Buttplug & Joy – Medium is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een sextoy dat comfort en plezier combineert in hun seksleven. Het unieke ontwerp en de middelgrote afmeting maken het ideaal voor zowel beginners als ervaren seksspeelgoed-gebruikers. Vooral als je kiest voor het medium afmeting, krijg je alle voordelen die deze buttplug biedt.

Hoe verbetert de Buttplug & Joy – Medium je seksleven?

Buttplug & Joy – Medium vergroot de sensatie van anale seks door de licht schroefvormige ontwerp. Groter wordend in de diameter van de plug als je naar de basis gaat, verzorgd een opwindend en comfortabel gevoel tijdens penetratie. Je seksleven kan ook direct worden verrijkt door de Buttplug & Joy – Medium. Het toevoegen van anale stimulatie-toys aan je seksspeelgoed verbetert de ervaring en kan voor jou en je partner een hele verrassing zijn.

Met welke andere sextoys kan de Buttplug & Joy – Medium samen worden gebruikt?

De Buttplug & Joy – Medium kan met andere sextoys worden gecombineerd om je seksleven te verrijken. Denk aan een , een , , , en andere vibratoren. Je kunt ook een gebruiken om je partner naar ongekende vlaktes van anale plezier te sturen.

Hoe reinig je de Buttplug & Joy – Medium?

Voor de hygiëne is het belangrijk dat je de Buttplug & Joy – Medium goed reinigt na elk gebruik. De plug kan worden gereinigd met een seksspeeltjes cleaner of een milde zeep, lauw water en een steriel doekje. Droog na reiniging de buttplug af met een schone, droge handdoek om ervoor te zorgen dat er geen water overblijft op de toy. Bij het gebruik van siliconen speelgoed raden we aan dat je een water-basis lube product gebruikt.

Waarom zou je de Buttplug & Joy – Medium proberen?

Buttplug & Joy – Medium is de perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar maximale stimulerende anale plezier. Het is ontworpen als een medium sized buttplug voor beginners, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de toy te groot is of te diep gaat. Bij Ladykiller.nl kun je de Buttplug & Joy – Medium eenvoudig kopen voor je seksspeeltjescollectie, zodat je alles wat je nodig hebt voor de ultieme anale verwennerij in je kast hebt staan. Probeer hem en je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5420044203475