& Joy – Klein is een must-have voor iedere seksspeeltjesliefhebber. Met deze kleine, maar krachtige buttplug, maak je jouw seksleven net dat beetje extra spannender. Het stijlvolle ontwerp wordt afgewerkt met een mooi oppervlak en zorgt ervoor dat je je volledig onderdompelt in jouw intieme fantasieën. Met de Buttplug & Joy – Klein breng je je seksleven naar een hoger niveau.

Eigenschappen van de Buttplug & Joy – Klein:
• Gemaakt van lichtgewicht maar stevig materiaal
• Zachtheidsoppervlakte voor extra comfort
• Voorzien van een verstelbaar handvat voor gemakkelijk gebruik
• Veelzijdig en flexibel ontwerp
• Comfortabele maat voor anal pleasure

Wat is de Buttplug & Joy – Klein?

Buttplug & Joy – Klein is een met verschillende hoogwaardige technologieën die de oppervlakte zacht maakt voor extra comfort. Dit lichtgewicht maar stevige seksspeeltje is gemaakt met een verstelbaar handvat dat je makkelijk kunt bedienen. Dit stijlvolle ontwerp kan je meenemen in alle denkbare posities.

Hoe gebruikt je de Buttplug & Joy – Klein?

Met de Buttplug & Joy – Klein kun je jouw ën vervullen. De buttplug heeft een flexibel en veelzijdig ontwerp dat je comfortabel in elke denkbare positie meeneemt. Gezien de comfortabele maat en sterke motorvibraties kun je het speeltje gemakkelijk gebruiken voor anal pleasure. De Buttplug & Joy – Klein heeft een zeer krachtige motor waardoor je jouw orgasme naar een hoger niveau tilt.

Voor wie is de Buttplug & Joy – Klein bedoeld?

Buttplug & Joy – Klein is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar een seksspeeltje met een krachtige vibratie. Ook als je op zoek bent naar een flexibel seksspeeltje om je seksleven naar een hoger niveau te brengen is de Buttplug & Joy – Klein een uitstekende keuze. De Buttplug & Joy – Klein biedt je het meest seksuele plezier, of je nu een beginner of expert bent.

Hoe kan de Buttplug & Joy – Klein je seksleven verbeteren?

Maar al te vaak duiken mensen in hun seksleven, zonder vooruit te denken. De Buttplug & Joy – Klein biedt je een oplossing om je seksleven een boost te geven. Dit seksspeeltje biedt bevredigende vibraties die je een meeslepend genot brengen. Met de Buttplug & Joy – Klein kun je je ook meer verdiepen in jouw seksuele fantasieën.

Met welke andere speeltjes & toys kan je de Buttplug & Joy – Klein combineren?

Met de Buttplug & Joy – Klein kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen. Je kunt de Buttplug & Joy – Klein eenvoudig combineren met andere seksspeeltjes om het genot nog ultiemer te maken. Uit ons ruime assortiment kun je bijvoorbeeld kiezen voor een met klittenband, een dubbelpenetratiestang of variëteit aan vibrerende .

Hoe reinig je de Buttplug & Joy – Klein?

De Buttplug & Joy – Klein kun je eenvoudig reinigen met warm water en een milde zeep. Voorkom dat je te veel agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt, die de materialen kunnen beschadigen. Gebruik altijd een erotische crème, olie of glijmiddel op basis van water voor het gemakkelijk en comfortabel intreden.

Probeer de Buttplug & Joy – Klein uit en koop hem in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een speeltje waarmee je genot en comfortabeler binnenstapt, dan biedt de Buttplug & Joy – Klein je de juiste oplossing. Probeer deze kleine, maar krachtige buttplug uit en ervaar het ultieme seksuele plezier. Koop deze seksspeeltjes bij Ladykiller.nl, de absolute uitblinker onder de seksshops. Naast een uitgebreid assortiment aan seksspeeltjes, biedt Ladykiller.nl je ook een snelle levering, een goede service en de laagste prijs. Wat wil je nog meer?

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5420044203505