De Buttplug – 28,5 cm: Groots worden met plezier

Introductie van de Buttplug – 28,5 cm

Ladykiller.nl biedt de – 28, 5 cm, een klassieker voor elke intieme spelsessie. De lange, slanke en krachtige Buttplug is een perfect hulpmiddel om de lekkerste anale sensaties te bereiken. De Buttplug is makkelijk te gebruiken met een comfortabele grip. Daarnaast is het een geweldig speeltje om je prostate-pleasure als volwassene te verhogen. De relatief lange draad met zachte rubberen buitenkant maakt het nog leuker om te gebruiken.

Functies en voordelen

De Buttplug – 28,5 cm is de perfecte voor alle dames of stellen die op zoek zijn naar een extra niveau van anale sensations. Het is een geweldige tool voor verhoogde prestaties tijdens intieme spelsessies. Hieronder volgen enkele van de eigenschappen en voordelen van de Buttplug – 28, 5 cm:

  • Lange 27,5 cm
  • Zeer stevig
  • Krachtige trillingen
  • Ideaal voor P-spot stimulatie
  • Unieke grip
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Voorzien van een afneembare top
  • Geweldig voor koppels
  • Kan gecombineerd worden met andere speeltjes

Is de Buttplug – 28,5 cm geschikt voor mij?

Of je nu op zoek bent naar meer plezier in de slaapkamer voor jou en je partner of gewoon op zoek bent naar een grotere en sensuele ervaring voor jouzelf, de Buttplug – 28,5 cm heeft alles wat je nodig heeft. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen en uitermate geschikt voor couples. Het is een geweldige manier om een nieuw en spannend niveau van anale play te ervaren.

Gebruik de Buttplug – 28,5 cm om je leven in de slaapkamer spannender te maken

De Buttplug – 28,5 cm is een eenvoudig te gebruiken speeltje dat optimaal comfort biedt. Met dit speeltje kun je je orgasme intenser te maken door het stimulerangn van de P-spot. Bovendien is het gemaakt van uitstekend materiaal. Het is 100% veilig en kan makkelijk met water en een milde zeepsop gereinigd worden.

Gebruik de Buttplug – 28,5 cm in combinatie met andere speeltjes in de Ladykiller.nl winkel

De Buttplug – 28,5 cm is zeer geschikt om te combineren met andere speeltjes zoals dildos, , anaalkettingen, , speenklemmen en cockrings. Bovendien kun je de Buttplug – 28,5 cm gebruiken met of voor extra glijden, comfort en prestaties in de slaapkamer.

Koop de Buttplug – 28,5 cm bij Ladykiller.nl en maak je leven spannender

De Buttplug – 28,5 cm is een stevige, opwindende en eenvoudig te gebruiken speeltje dat je leven in de slaapkamer spannender kan maken. Of je nu alleen bent, met je partner bent of in een koppel speelt, de Buttplug – 28,5 cm is perfect voor gevorderde anale spellen. Probeer het eens uit in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar het verschil. In Ladykiller.nl kun je ook andere speeltjes vinden, variërend van jouw favoriete voorgevormde dildo of kunstvagina tot ingrediënten voor seks smelten, waarmee je je ervaringen in de slaapkamer kunt verrijken.

Conclusioneel

We raden je sterk aan om de buttplug – 28,5 cm eens uit te proberen. Als je op zoek bent naar grotere sensaties, kijk dan ook eens in onze winkel Ladykiller.nl voor andere intieme speeltjes. Van vibrators, dildos, anaaldominatie tutorials, cockrings, speenklemmen, massage oliën, kunstvagina's en glijmiddelen tot SMELT, er is voor iedereen iets leuks te vinden. Koop de Buttplug – 28,5 cm bij Ladykiller.nl en je leven in de slaapkamer wordt meer intiem en spannender dan ooit tevoren. Wees vrij om deze perfecte aanvulling op je slaapkamerseizoen te kopen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044219933