Buttplug – 20,5 cm voor intense en opwindende seksplezier

– 20,5 cm is een krachtige anale die ontworpen is om seksuele sensaties te verhogen. Met een afmeting van 20,5 centimeter is deze vibrator perfect voor intens plezier. De Buttplug is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een stevige, soepele penetratie.

Gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen, is deze anale vibe zacht en glad. De flexibele vorm biedt een intens gevoel van plezier. De Buttplug is ook waterdicht, waardoor je hem in bad of onder de douche kunt gebruiken. Tenslotte is de Buttplug ook flink stil, met een stille, discrete vibratie waarvan je de buurman niets zal horen.

Met de Buttplug – 20,5 cm kun je genieten van intense en spannende anale seks, zowel voor solo als duo's. De knop op het uiteinde stelt je in staat om de vibratiestanden moeiteloos in te stellen. De Buttplug is makkelijk en veilig in te brengen waardoor het je ultieme genot bezorgt. Met al deze functies is de Buttplug de perfecte anale sex toy voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra plezier in de slaapkamer. Onze venten ervaren intens genot en vrouwen worden verrast door een breder, toegankelijk en toegankelijk rijke opwindende ervaring.

Eigenschappen van de Buttplug – 20,5 cm

  • Gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen
  • Makkelijk te reinigen
  • Vrijwel geruisloze vibratie
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Stopt ervoor dat het plasbuisje niet wordt verwond
  • Waterdicht
  • Verstelbare vibratie
  • Geschikt voor anale seks
  • Handig, gemakkelijk te installeren en te verwijderen

Wat is de Buttplug – 20,5 cm?

De Buttplug – 20,5 cm is een sensationele anale vibe die ontworpen is om u ultiem genot te bieden. Maak je geen zorgen, de plug is 100% veilig om te gebruiken. Met de Buttplug – 20,5 cm geniet je van een intense vibratie die is afgestemd op de plek waar hij is ingebouwd. De Buttplug – 20,5 cm is gemaakt van hoogwaardig, lichaamsveilig siliconen en is waterdicht, waardoor je heerlijk kunt genieten van hete stomende anale plezier onder de douche of heerlijke bubbelbaden!

Hoe gebruik je de Buttplug – 20,5 cm?

De Buttplug – 20,5 cm is heel makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de vibrerende knop op het uiteinde indrukken om het te activeren. Je kunt er ook voor kiezen om te beginnen met wat glijmiddel om de penetratie te vergemakkelijken. Druk vervolgens zachtjes de plug in. Onthoud, anale spelen kan soms een beetje eng zijn. Breng je plug dus rustig in en ga langzaam op en neer voordat je het ritme gaat verhogen. Bedenk ook dat als je met vrienden geniet de plug alleen gebruikt wordt voor anale seks met je partner, dus wees aandachtig als het gaat om hygiëne.

Voor wie is de Buttplug – 20,5 cm geschikt?

De Buttplug – 20,5 cm is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar variatie en sensatie in de slaapkamer. Het is een geweldige speeltje voor stellen die uit willen proberen iets nieuws en avontuurlijker willen worden in hun seksleven. Ook voor solo is de Buttplug – 20,5 cm een geweldige investering! Je kunt deze plug eenvoudig gebruiken om je solo sekservaring te verhogen met de intense vibratie.

Hoe kan de Buttplug – 20,5 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Buttplug – 20,5 cm wordt veel gebruikt om anale seksuele ervaringen te verbeteren. Met de Buttplug kunnen onze klanten verschillende sensuele plezierervaringen bereiken. Stimulatie met een Buttplug brengt een nieuwe dimensie toe aan solo seksueel genot. Omdat de plug gemaakt is van hoogwaardig siliconen en vrijwel geruisloos is, kunnen onze klanten genieten van elke beweging en omringende geluiden.

De Buttplug – 20,5 cm kan ook worden gebruikt om de g-spot te bereiken, waardoor het een geweldige speeltje is voor het bereiken van intens seksueel genot. Als u de Buttplug combineert met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl, kunnen onze klanten uitzinnige solo seksuele ervaringen bereiken.

Hoe moet de Buttplug – 20,5 cm worden schoongemaakt?

Een van de belangrijkste dingen bij het gebruik van anale speeltjes is dat je de Buttplug direct na gebruik moet reinigen met lauwwarm water en een milde, PH-neutrale zeep. Vergeet niet om het uiteinde goed te wassen, met name de knop. Daarnaast is het ook essentieel dat je de Buttplug na het wassen met een droge, stofvrije doek afdrukken.

Verken uzelf, ontdek Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl verkopen we een verscheidenheid aan speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken. Of je nu op zoek bent naar anale speeltjes zoals de Buttplug – 20,5 cm, of je wilt andere avonturen beleven met een dildo of een lekkere set, Ladykiller.nl heeft het allemaal! Kijk gerust rond tussen onze categorieën om te zien wat je allemaal bij ons kunt vinden.

De Buttplug – 20,5 cm is een geweldige anale vibe en een must have voor iedereen die op zoek is naar nieuwe avonturen in de slaapkamer. Verken jezelf deze avond terwijl je geniet van alle gemakken van de Buttplug – 20,5 cm met intense vibrerende bewegingen. Probeer de Buttplug – 20,5 cm vanavond nog uit in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek nieuw seksueel genot.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044219902