De Buttplug – 17 cm, je nieuwe musthave in bed!

Het zoeken naar de perfecte speeltjes heeft een einde! Met de – 17 cm uit Ladykiller.nl sla jij zeker nergens meer op achter. Deze unieke buttplug is gemaakt voor het verschaffen van ultieme tijdens je natste seks avonturen. Met zijn strakke siliconen constructie en ongeëvenaarde prestaties is de Buttplug – 17 cm jouw perfecte partner in de slaapkamer.

Met een lengte van 17 centimeter is de Buttplug – 17 cm perfect voor intens vermaak en genot. Zijn clean-up cyclus is net zo eenvoudig als welk speeltje dan ook. Elk detail van de Buttplug – 17 cm is gemaakt voor maximale manoeuvreerbaarheid, met zijn stevig ontwerp zul je verborgen plekjes kunnen verkennen.

Eigenschappen van de Buttplug – 17 cm:

  • Lengte van 17 centimeter.
  • Gemaakt van 100% medisch siliconen.
  • Niet-poreuze constructie.
  • Geschikt voor vaginale en anale stimulatie.

Wat is de Buttplug – 17 cm?

De Buttplug – 17 cm is een unieke vorm van seksuele stimulator die je clitorale fantasieën in vervulling kan laten gaan. Dit prachtige stukje siliconentechnologie is speciaal ontworpen met het oog op comfort en uiterst makkelijk gebruik. Het ontwerp makkelijker verbergen en weer te krijgen, maar de plug zelf zorgt ook voor moeiteloos 😉

De Buttplug – 17 cm biedt een zacht, stevig aanvoelend siliconenoppervlak dat je clitoris gemakkelijker zal verkennen. De buitenste schacht heeft meerdere golven rond de bovenkant en een afgeronde top met een zacht puntje. Deze zachtpuntige bovenkant gluchen zal je clitoris masseren, terwijl de binnen bent vervolgens intenser tederheid verschaffen. Je spieren zullen zich omdraaien en de plug zal je nationalte meehelpen om je meer klaar te voeren dan ooit tevoren.

Hoe gebruik je de Buttplug – 17 cm?

Gebruikers van de Buttplug – 17 cm moeten er rekening mee houden dat de Buttplug – 17 cm vrij stevig is. Gebruikers zouden er dus voorzichtig mee moeten omgaan en de persoonlijke voorkeuren van hun partner moeten in acht houden. Voordat je de Buttplug – 17 cm gebruikt, is het het beste om te beginnen met het bereiden van het lichaam. Door middel van veel glijmiddel zal de vaginale of anale wand eerst goed voorbereid moeten worden.

Vervolgens kan je de Buttplug – 17 cm insmeren met glijmiddel en deze zachtjes inbrengen in de vagina of anus. Let er wel op dat je handen goed gewassen zijn of draagt bij het insmeren en gebruiken van de Buttplug – 17 cm. Eenmaal ingebracht ga je voorzichtig experimenteren met verschillende bewegingen en technieken om het meest ideale resultaat te krijgen voor jouw en je partner.

Voor wie is de Buttplug – 17 cm geschikt?

De Buttplug – 17 cm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer clitorale stimulatie. Vooral vrouwen en seksuele partners die op zoek zijn naar iets nieuws in de slaapkamer, kunnen genieten van de unieke ervaring met de Buttplug – 17 cm. Deze is voor iedereen, of je nu alleen bent, een stel bent of alleen met jouw partner bent.

De Buttplug – 17 cm is ideaal voor het verkennen van seksuele behoeften, afhankelijk van of je alleen bent of met een partner. Het helpt de ervaring intenser te maken en laat je ultieme kracht engenoegen ervaren.

Hoe kan de Buttplug – 17 cm het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Buttplug – 17 cm zal jouw seksleven meteen vooruit gaan! Als dynamisch, modern bedrijf bevestigd Ladykiller.nl dat de Buttplug – 17 cm de perfecte speeltje is voor klanten die zoeken naar een nieuw, avontuurlijk seksleven dat is vol met ultiem genot.

De nauwe gebogen speeltjes naar binnen komen massageren je clitoris, net zoals je g-spot. De Buttplug – 17 cm blijft op zijn plaats, zodat je meer controle hebt over je bewegingen en sensaties.

De Buttplug – 17 cm kan ook gecombineerd worden met andere speeltjes in onze winkel als , vibrerende dildo's en bijvoorbeeld. Door deze speeltjes samen te gebruiken kun je nog avontuurlijker en spannender genieten van de meest intense en opwindende seksuele ervaringen.

Daarnaast is de Buttplug – 17 cm ook eenvoudig te reinigen. Nadat je klaar bent met de Buttplug – 17 cm, kun je deze makkelijk afwassen met warm water en antibacterieel zeep.

Waarom zou je de Buttplug – 17 cm kopen bij Ladykiller.nl?

Omdat Ladykiller.nl een uitgebreide collectie heeft van producten die allemaal geschikt zijn voor heerlijke seksuele stimulatie en intiem plezier. Van vibrerende dildo's, klassieke vibrerende Ei's en g-spot speeltjes tot uitrusting, op onze shop kan je al jouw seksuele verlangens uitkomen.

De Buttplug – 17 cm is daar een perfecte toevoeging aan. Wij raden je aan deze unieke seksspeeltje uit te proberen en deze in onze winkel Ladykiller.nl te kopen omdat dit rechtstreeks betekent dat je kwaliteit krijgt vanuit een winkel die is gebouwd voor een plezierige, avontuurlijke en luxe seksleven.

We hebben hier alles wat je nodig hebt om je seksuele avontuur te laten beginnen. Bovendien kan je de Buttplug – 17 cm ook combineren met onze andere speeltjes. Dankzij onze uitgebreide collectie van speeltjes en sex toy's kunnen je een leven vol seksueel avontuur leiden.

Voel vrij om te experimenteren met onze speeltjes, zodat je je seksleven interessant en spannend houdt.

Koop de Buttplug – 17 cm nu bij Ladykiller.nl en krijg meteen toegang tot de intieme wereld van seksueel verlangen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044219889