De Ladykiller Buttplug – 12 cm: seksuele vervulling en meer!

De Ladykiller – 12 cm is een unieke seksspeeltje dat is ontworpen om uw seksleven spannender of zelfs extatisch te maken. Met zijn grootte van 12 cm is hij groot genoeg om je ongekende genot te bezorgen, maar klein genoeg om comfortabel te dragen. Door het perfecte ontwerp blijft deze buttplug goed op zijn plek, terwijl het gladde materiaal je de diepste seksuele vervulling bezorgt.

De Ladykiller Buttplug – 12 cm biedt de volgende voordelen:

  • 12 cm dikte voor een diepe penetratie
  • Gladde Siliconenoverlaag voor extra genot
  • Goed geformuleerd voor optimaal comfort

Wat is een Buttplug?

Een Buttplug is een seksspeeltje dat als doel heeft om extra stimulatie te geven aan de anus. De Ladykiller Buttplug – 12 cm is een van de meest populaire die we verkopen. De plug is gemaakt van Siliconen met een gladde laag die de penetratie vergemakkelijkt en extra genot biedt. Daarnaast heeft de Buttplug – 12 cm een strak geformuleerd ontwerp waardoor hij comfortabel te dragen is.

Hoe gebruiken?

Gebruik eerst wat glijmiddel om de penetratie gemakkelijker te maken en om het meeste comfort te bieden. Ga dan rustig naar binnen en verplaats de plug langzaam heen en weer om zo de meeste stimulatie te genereren. Pas als je je comfortabel voelt kan je de plug verder naar binnen steken en genieten van het intense genot. Als je gedaan hebt met de penetratie kan je de plug rustig verwijderen.

Voor wie is de Buttplug – 12 cm geschikt?

De Ladykiller Buttplug – 12 cm is bedoeld voor beide mannen en vrouwen die hun seksleven spannender willen maken. Het is perfect geschikt voor zowel ervaren seksspeeltjes-gebruikers als rookies. Dankzij de gladde structuur en perfect geformuleerde grootte wordt deze buttplug ook bijzonder goed gewaardeerd door meer ervaren gebruikers. Door de ruime maat is de plug ook geschikt voor een langere penetratie.

Gebruik de Buttplug – 12 cm om je seksleven te verbeteren!

De Buttplug – 12 cm kan je helpen om je seksleven aan te vullen. Door de Ladykiller Buttplug – 12 cm te gebruiken kan je je ervaringsniveau intensiveren, krijg je heerlijke intense genot en kan je een ervaring ontwikkelen die zo intens is als je zelf wilt maken. Als je op zoek bent naar nog meer verleiding en genot in je slaapkamer, dan kan je de Buttplug – 12 cm combineren met andere producten uit onze winkel Ladykiller.nl. We hebben een enorm aanbod aan seksspeeltjes, zoals , Penis rings, stimulators, en andere beestachtige seksspeeltjes.

Reiniging en onderhoud van de Buttplug – 12 cm

Het goed onderhouden van je Buttplug – 12 cm is erg belangrijk. Gebruik na het gebruik warm water met een vloeibaar intiemsap en een zachte doek om je Buttplug – 12 cm grondig te reinigen. Je kan ook een reinigingsmiddel voor seksspeeltjes gebruiken. Vergeet niet om je speeltje na elk gebruik goed te drogen. Vervolgens kan je de Buttplug opbergen in de originele verpakking of in een andere clean container.

De Ladykiller Buttplug – 12 cm: Kom en proef het!

De Ladykiller Buttplug – 12 cm wacht al op je! Of je nu al ervaren bent of nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes, met deze Buttplug zal je leven in de slaapkamer veranderen. Beding je meerdere genot met de Ladykiller Buttplug. Ontdek de verschillende manieren om onze vurige seksspeeltjes te gebruiken met je partner of alleen. Bekijk onze grote selectie aan seksspeeltjes om je seksleven spannender en vervullender te maken. Probeer nu de Ladykiller Buttplug – 12 cm en bewijs dat je een ware Ladykiller bent!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084349