– 10 cm: Geniet van precies de juiste grootte
Als je op zoek bent naar de juiste maat, kun je voor de Buttplug – 10 cm grijpen. Deze plug heeft een uitstekend ontwerp dat er samen met zijn exacte afmetingen voor zorgt dat je daadwerkelijk de perfecte ervaring krijgt. Voel je vrij om de uitstekende gebruikservaring te genieten, waar je je ook bevindt.

Buttplug – 10 cm, eigenschappen:

– Gemaakt van medisch/-safe siliconen voor een extra comfortabele ervaring.
– Ideaal voor beginners
– 10 cm in lengte en 1,75 cm in diameter
– Zacht en soepel voor een ergonomische pasvorm
– Perfecte accessoire voor alle seksspeeltjes

Wat is Buttplug – 10 cm?

Buttplug – 10 cm of genaamd is een seksspeeltje dat in de anus wordt geschoven voordat de gebruiker en/of genitale partner door gaat met penetratie of seksuele activiteiten. Het voornaamste doel van een buttplug is om de spieren van de anus te verwennen en vrijer te maken waardoor penetratie of seksuele activiteiten minder pijnlijk en meer genietbaar worden.

Hoe Buttplug – 10 cm te gebruiken?

Buttplug – 10 cm is eenvoudig in gebruik. Zorg ervoor dat je een goed afgeronde plug kiest met genoeg glijmiddel of een waterbasis soepel glijmiddel die speciaal voor is ontwikkeld. Bij het gebruik van de Buttplug – 10 cm is het belangrijk om kalm te blijven en geen haast te hebben. Begin met een klein stukje glijmiddel toe te voegen en breid hier je activiteiten stap voor stap mee uit, zodat je de Buttplug-10 cm gemakkelijk en op een comfortabele manier kan controleren.

Voor wie is Buttplug – 10 cm bedoeld?

Buttplug – 10 cm is voor mannen en vrouwen die hun seksleven wil uitbreiden met een extra dimensie van stimulatie. De Buttplug – 10 cm is ideaal voor beginners, doordat het een ideaal formaat en een gemakkelijk handvat heeft, waardoor het gemakkelijker is om in te stellen. De Buttplug – 10 cm is voor iedereen die genot wil ervaren en comfortabiliteit.

Hoe verbetert Buttplug – 10 cm je seksleven?

Buttplug – 10 cm is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer stimulatie of een extra intensere ejaculatie. De Buttplug – 10 cm verhoogt het genotzintuig en kan veel sensatie toevoegen aan je seksleven. Door middel van de Buttplug – 10 cm voelen mannen en vrouwen een extra sensatie waardoor de ervaring meer verrijkt wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kan Buttplug – 10 cm gebruikt worden?

Buttplug – 10 cm kan samen met verschillende seksspeeltjes en toys gebruikt worden voor een verrijkende ervaring. Omdat de Buttplug – 10 cm een verscheidenheid aan vormen en maten kent, is het mogelijk om dit seksspeeltje te combineren met een breed scala aan opties. Of je nu liever vibrerende, draaiende of opzwepende speeltjes gebruikt, er is altijd een mogelijkheid om de Buttplug – 10 cm erin te verwerken.

Hoe verschoon en reinig je Buttplug – 10 cm?

Beffen is een goede manier om de Buttplug – 10 cm te reinigen. Was hem zorgvuldig met warme water en antisepticumbademiddelen voordat je hem gebruikt. Dit voorkomt bacteriën op de Buttplug – 10 cm. Als de Buttplug – 10 cm goed is afgerond, zorg er dan voor dat je de streeppunten helemaal geen reiniging geeft. Als je de Buttplug – 10 cm helemaal hebt gereinigd, zorg er dan voor dat je alles goed afdroogt met een schone doek of tissue.

Probeer Buttplug – 10 cm en koop het bij Ladykiller.nl

Buttplug – 10 cm is de perfecte accessoire voor jouw seksspeeltjecollectie. Waarom niet de Buttplug – 10 cm uitproberen en deze in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen? Elke fantasie en passie begint op Ladykiller.nl waar het je aan de juiste speeltjes en tools komt om je seksleven in een heerlijke plezierzone te brengen! Geniet van de ultieme ervaring met Buttplug – 10 cm.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084479