Butt Plug Set – Ontdek een nieuw speeltje en verken je seksualiteit

Met de Butt Plug Set heb jij de kans om je seksleven spannender te maken en nieuwe manieren van seksualiteit te ervaren. Geniet van een verpletterende stimulatie en een euforisch orgasme. Het Butt Plug Set bevat 3 butt plugs van verschillende lengtes en diktes, deze zijn gemaakt van 100% silicone waardoor het vriendelijk en zacht is voor de huid. Andere geweldige functies zijn:

• 3 butt plugs van verschillende grootte
• 100% silicone voor een zacht en comfortabel gevoel
• Nieuwe manieren van seksualiteit te ervaren
• Verpletterende G-spot stimulatie

Wat is het Butt Plug Set?

Het Butt Plug Set is een set van 3 butt plugs die perfect zijn om je ultieme G-spot plezier te bereiken. Deze sextoy-set is perfect voor beginner en expert gebruikers. De butt plugs zijn van 100% op medische standaard gemaakt silicone, wat betekent dat het zacht en comfortabel is voor de huid en tegelijkertijd hygiënisch is. De verschillende butt plugs hebben verschillende diktes en lengtes, waardoor je een stimulatie kan ervaren.

Hoe wordt Butt Plug Set gebruikt?

Butt plug set is gemakkelijk te gebruiken: voordat je de butt plug gaat plaatsen, moet je eerst een beetje glijmiddel aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de butt plug eenvoudig in te voeren is. Nadat de butt plug is ingevoerd, kan je het zo verdraaien als je wilt om zo je ultieme G-spot stimulatie te bereiken. Let op: als je eenmaal bent begonnen met het verdraaien, voer de beweging voorzichtig uit en laat het nooit abrupt stoppen.

Voor wie is Butt Plug Set bedoeld?

Butt Plug Set is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in G-spot stimulatie en de vreugde van erotische experimenten. Of je nu een man bent die ervan droomt om zijn seksualiteit te verkennen, een vrouw die op zoek is naar een manier om haar orgasme te verhogen of een koppel dat op zoek is naar manieren om hun energie te verhogen, het Butt Plug Set zul je zeker aanspreken.

Hoe kan Butt Plug Set je seksleven verbeteren?

Met het Butt Plug Set kan je heerlijke gevoelens ervaren door een verpletterende G-spot stimulatie. Met de verschillende butt plugs kan je de perfecte intensiteit van plezier en stimulatie kiezen die bij je behoeften past. De verschillende maten ejaculaties laten je ook de mogelijkheid hebben om verschillende orgasmen te ervaren. Stimulatie van de G-Spot met dit toy set helpt je ook om controle over je orgasmes en intensiteit te krijgen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Butt Plug Set gebruiken?

ButtfPlug Set kan je perfect gebruiken met andere speeltjes, zoals , 's, butt plugs, en seksueel stimulatie hardware. Voor de optimale G-spot stimulatie moet je andere speeltjes combineren met de , zoals bijvoorbeeld vibrators, die helpen bij het bereiken van het ultieme orgasme.

Hoe kan je de Butt Plug Set reinigen?

Hou het Butt Plug Set altijd gereinigd voor je gebruik. Gebruik een sextoy reiniging product dat veilig is voor silicone toys. Was het Reinig de toy met warm water en droog het vervolgens met een schone handdoek. Als je de toy bewaren, voorkom dat de butt plugs met andere speeltjes of producten in contact komen met elkaar om te voorkomen dat bacteriën overgedragen worden.

Probeer Butt Plug Set en koop het bij Ladykiller.nl

Butt Plug Set is een geweldige sextoy set om je erotische avonturen spannender te maken. Probeer dit product bij Ladykiller.nl. Ons assortiment bevat niet alleen de beste sextoys maar ook geweldige aanbiedingen. Op deze manier krijg je de beste kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs. Bestel daarom ook jouw Butt Plug Set bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522639672