Butt Plug met Cockring: combineer twee sextoys in een
Duik in nieuwe avonturen in seksualiteit met de Butt Plug met Cockring. Door de twee sextoys, een Butt Plug en een Cockring, ineen te koppelen, krijg je een geslaagde combinatie van plezier, beweging en sensatie. De Butt Plug met Cockring is gemaakt van soepel en comfortabel Siliconen rubber waardoor het comfortabel en hygiënisch is om te dragen. Daarnaast is de Butt Plug met Cockring veelzijdig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Eigenschappen:
– Gemaakt van Siliconen rubber
– Comfortabel en hygiënisch
– Veelzijdig
– Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Wat is Butt Plug met Cockring?

Butt Plug met Cockring is een combinatie van twee sextoys, de Butt Plug en de Cockring. De cockring is een sextoy dat om de penis of schaamlippen gedragen wordt en een erectie veroorzaakt en verlengt. De is een sextoy dat in de anus gedragen wordt tijdens seksuele stimulatie die het seksuele genot verlengt en verhoogt. Door het combineren van de twee sextoys, krijg je een geslaagde combinatie van plezier, beweging en sensatie.

Hoe gebruik je Butt Plug met Cockring?

Butt Plug met Cockring is gemaakt van Siliconen rubber waardoor het soepel, comfortabel en hygiënisch is. Voordat je de Butt Plug met Cockring gebruikt, moet je eerst een glijmiddel gebruiken om de penetratie te vergemakkelijken. Om de cockring te gebruiken, moet je deze om je penis doen en de plug in je anus steken, waarna je een drukknop aan de voorkant van de Butt Plug met Cockring aan of uit kunt zetten om de vibrerende sensaties te controleren.

Voor wie is Butt Plug met Cockring?

Butt Plug met Cockring is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht hun seksuele voorkeuren. Het is de perfecte keuze voor stellen die hun seksleven willen verrijken of voor mensen die vochtige, intensieve seksuele ervaringen willen beleven. Het is ook een geweldig sextoy om samen te gebruiken met je partner om het seksuele genot te verhogen.

Hoe kan Butt Plug met Cockring je seksleven verbeteren?

Butt Plug met Cockring biedt intense sensaties die je seksleven enorm kunnen verrijken. Het helpt je om te genieten van diverse seksuele ervaringen, zoals , details van opwinden en meer. Hiermee kun je genieten van een intensief orgasme en een betere band met je partner.

Met welke andere sextoys kan Butt Plug met Cockring gebruikt worden?

Butt Plug met Cockring is veelzijdig en kan gebruikt worden in combinatie met andere sextoys zoals , , klemmen en cockrings. Je kunt ook kiezen voor een draadloze clit stimulator voor extra stimulatie en genot. De combinatie van het dragen van de Butt Plug met Cockring met andere speeltjes en sextoys, verhoogt je seksuele verlangens en geeft je een sensueel gevoel.

Hoe reinig je de Butt Plug met Cockring?

Butt Plug met Cockring moet gereinigd worden na elk gebruik voor hygiëne doeleinden. Daarom moet je de plug en cockring wassen met lauw water en milde zeep en het oppervlak vervolgens droogmaken met een zachte, schone doek. Gebruik tijdens en na het wassen geen producten op siliconenbasis om de kwaliteit te behouden.

Probeer de Butt Plug met Cockring van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar nieuwe seksuele avonturen en sensaties, dan kun je de Butt Plug met Cockring van Ladykiller.nl aanschaffen en uitproberen. Verrijk je seksleven en experimenteer met de combinatie van de verschillende sextoys om je genot te verhogen! Koop de Butt Plug met Cockring vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en beleef de perfecte combinatie van de twee sextoys!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522638651