Butt Boy – Butt Plug – plezier en avontuur uit de slaapkamer

De voordelen van de best verkochte Butt Boy – Butt Plug van Ladykiller.nl

De Butt Boy – Butt Plug uit de online winkel Ladykiller.nl is de must-have voor elke slaapkamer: een design dat het lichaam aanstuurt voor intense sensaties bij elke beweging. De Butt Boy – Butt Plug biedt ook een heel nieuw niveau van plezier voor solo-avonturen of samen spelen met een partner. Voor degenen die zichzelf willen verwennen met extra gespierd, sensueel genot is de Butt Boy – Butt Plug gemaakt voor ultieme gevoeligheid en comfort.

Deze eigenschappen maken de Butt Boy – Butt Plug zo succesvol:

• Compleet silicone materiaal: Zachte vabricage die zich volledig aanpast aan het lichaam en een “fluffy” gevoel geeft, waardoor u langer genot kan ervaren.
• Geavanceerde technologie: De Butt Boy – Butt Plug heeft speciale technologie die zo is ontworpen dat het genot onmiddelijk stijgt en een magische deur naar een ander niveau van gevoeligheid opent.
• Ongeëvenaarde veiligheid: 100% hygiëne en duurzaamheid waarmee je gerust bent om te gebruiken met je partner.
• Verlengbare plug: De verlengbare plug wordt geleverd met elke Butt Boy – Butt Plug, wederom om een onvergelijkbare ervaring te bieden.
• Gebruiksgemak: Ontworpen om comfortabel en gemakkelijk opgeslagen en bediend te worden.

Wat is de Butt Boy – Butt Plug?

De Butt Boy – Butt Plug uit Ladykiller.nl is een plugvormig speeltje uit hoogwaardig silicione met extra verwarmingseigenschappen. Het heeft een IPX7-symbool, wat betekent dat het waterdicht is en kan worden gebruikt in de douche of bad. De Butt Boy – Butt Plug heeft een geavanceerde technologie waarmee het omringende gebied wordt verhit door natuurlijke omgevingstemperatuur, waardoor minder afzettingen en irritaties en betere sensaties worden gevoeld.

Instructies van de Butt Boy – Butt Plug

De Butt Boy – Butt Plug is zo ontworpen dat deze eenvoudig bediend kan worden. Voordat je begint, controleer of de Butt Boy – Butt Plug bij kamertemperatuur is. Breng wat waterbasis glijmiddel aan om het inserteren gemakkelijker te maken. Gebruik vervolgens uw vingers om de Butt Boy – Butt Plug in te brengen en druk het stevig aan om hem goed op zijn plaats te houden.

Voor wie is de Butt Boy – Butt Plug geschikt?

De Butt Boy – Butt Plug is de perfecte optie om je leven in de slaapkamer te verrijken. Of je nu op zoek bent naar een intense stimulatie, extra sensaties of solo-spelletjes, de Butt Boy – Butt Plug is ervoor gemaakt. Het wordt ook aanbevolen voor mensen met bijvoorbeeld prostaatproblemen, incontinentieproblemen of mensen die proberen hun orgasmspan te vergroten.

Hoe kan de butt boy – Butt Plug het leven van onze klanten verbeteren?

De Butt Boy – Butt Plug versnelt en verbetert de de sensazoromgeving waarin je kunt genieten van extra gevoel en genot. Het is het perfecte speeltje om je leven in de slaapkamer spannender te maken. Prostaatplezier kan worden verhoogd door de Butt Boy – Butt Plug. Hij kan worden gecombineerd met andere Butt Boy – Butt Plug speeltjes uit onze winkel, waaronder ringen, en pluggen, om je experimenten in de slaapkamer nog verder op te voeren.

Reiniging en onderhoud van de Butt Boy – Butt Plug

De Butt Boy – Butt Plug is eenvoudig te reinigen met geen schoonmaakmiddelen of bleekmiddelen, zodat het materiaal niet wordt beschadigd en er geen verminderde functionaliteit optreedt. De verlengbare plug wordt ook gemakkelijk schoongemaakt met een licht aftrekbaar of steriel water om bacteriën en schimmels te voorkomen.

Kom bij Ladykiller.nl en kies een Butt Boy – Butt Plug

Plezierexperts bij Ladykiller.nl raden aan je leven spannender en opwindender te maken met de Butt Boy – Butt Plug. Maar waarom hier stoppen? Bekijk alle avontuur dat we hebben in onze collectie. Kies uit onze ringen en vibrators als je wilt ervaren hoe het is om je seksuele activiteiten te verhogen, en uiteraard, als je al een kenner bent, probeer dan onze munten, zuignappen en andere analoog speeltjes uit. We hebben voor ieder wat wils bij Ladykiller.nl. Of je nu alleen of in tweetallen speelt, het kopen van een Butt Boy – Butt Plug kan je leven in de slaapkamer veranderen. Wacht niet langer en voel je vrij om je avontuur te starten, met een Butt Boy – Butt Plug uit Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044209354