Set bestaande uit Bunny Tail – Anaal Plug en Masker: een super leuk en kinky sekstoy

Als je op zoek bent naar een leuk kinky sekstoy waarmee je jouw seksleven een extra boost kunt geven, dan is de Bunny Tail – Plug en Masker Set perfect voor jou. Deze set bestaat uit twee producten: een anaal plug en een masker, waardoor het een intens speelplezier is voor zowel jou als je partner. De Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set is gemaakt van kwaliteitsmaterialen zodat je zeker bent van een duurzaam product.

Eigenschappen van de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set

  • De plug is gemaakt van hoogwaardig kunststof en gemakkelijk te gebruiken.
  • Het masker is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal dat makkelijk aan te brengen en verwijderd is.
  • De tail geeft een prachtig effect en biedt een extra kinky uitdaging.
  • De set is voorzien van een veilige vergrendeling en zit zo stevig dat je de plug niet kan verliezen.
  • De plug en het masker zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Hoe gebruik je de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set?

De Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set is perfect voor koppels die willen experimenteren met anaal spelen. De plug en masker zijn heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je genoeg glijmiddel en eventueel een anale douche gebruikt om het spelen comfortabeler te maken.

Als je klaar bent om te beginnen, ga je op je rug liggen en breng je voorzichtig de plug in. Probeer je rustig te concentreren en steeds langer te blijven. Je kunt er spelletjes mee doen door je partner voor te stellen waar hij de plug naartoe beweegt of wat hij doet met de plug.

Wanneer je klaar bent met de plug erin te hebben, kun je het masker omdoen om de seksuele ervaring nog meer te verhogen. In combinatie met het masker zal dit je seksleven heel interessant maken.

Voor wie is de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set?

De Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set is ideaal voor koppels die hun seksleven willen verrijken. Het is niet alleen een leuke manier om met te spelen, maar het kan ook gebruikt worden als een tool om meer gevoeligheid in andere gebieden te creëren. Het is ook een seksspeeltje voor spannende rollenspelen en .

Hoe kan de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set je seksleven verbeteren?

Het gebruik van de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set kan je seksleven een boost geven door jou en je partner een meer intense seksuele ervaring te geven. Omdat je extra betrokken bent bij de activiteiten en meer sensueel bewust bent, maakt dit je seksavonturen avontuurlijker, opwindender en intiemer.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set gebruiken?

De Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set is ideaal voor koppels die willen experimenteren met . Je kunt het gebruiken in combinatie met een , korset, , en andere speeltjes die je maar wilt. Je kunt ook andere lube's en sprays gebruiken om je seksleven nog spannender en plezieriger te maken.

Hoe lyn je de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set schoonmaken?

Het belangrijkste bij het schoonmaken van de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set is dat je het materiaal goed reinigt. Het materiaal kan worden afgewassen met lauwwarm water en milde zeep. Je kunt ook een speciale sekstoy cleaner gebruiken of lichtjes ontsmetten met isopropylalcohol. Laat de set daarna goed uitlekken en hang het op om het goed te laten drogen.

Probeer de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set en koopt het bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een leuk kinky sekstoy, dan is de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set perfect voor jou. De set is zowel een tikkeltje spannend als speciaal en is precies wat je nodig hebt om je seksleven te verbeteren. Probeer de Bunny Tail – Anaal Plug en Masker Set en bestel vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033895