Met de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug van Ladykiller.nl zorg je voor extra opwinding tijdens de meest intieme momenten en verleid je je partner naar meer avontuur. Deze vibrerende butt plug heeft een speciaal ontworpen schacht voor sensuele stimulatie in. Met een comfortabele, klassieke vorm glijdt de plug in voor volledige tevredenheid.

Eigenschappen Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug:
– Unieke schacht voor extra sensuele stimulatie
– Comfortable, afgewerkt met een buigzame maar stevige siliconen buitenkant
– Vibratie kan worden gecontroleerd met behulp van een afstandsbediening voor extra gemak
– Verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van veilige materialen

Wat is de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug?

De Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug is een vibrerende butt plug gemaakt van veilig siliconen met een buigzame maar stevige buitenkant, waardoor het makkelijk in te voeren is. Het heeft een speciaal ontworpen schacht met extra stimulatie, waardoor het een ongeëvenaard gevoel geeft. De plug is in verschillende maten verkrijgbaar, waarmee je de perfecte maat voor je persoonlijke behoeften kunt kiezen.

Hoe gebruik je de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug?

De Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug is het lekkerst als je hem gebruikt met een goede dosis . Als je het glijmiddel aanbrengt op de plug zelf, zal hij soepeler en comfortabeler in te voeren zijn. De plug kan worden gecontroleerd via de afstandsbediening of het knopje zelf.

Voor wie is de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug bedoeld?

De Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug is bedoeld voor iedereen die zich meer avontuur en opwinding in zijn of haar intieme momenten wenst. Of je nu op zoek bent naar eenmansspeelgoed, alleen of met je partner speelt, met de plug kun je je speelervaring verbeteren en genieten van extra opwinding en sensatie.

Hoe kan de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug je seksleven verbeteren?

De Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug is een uitstekende manier om de zintuiglijke ervaringen tijdens het spelen te verhogen. Na het inbrengen van de plug krijg je een sensueel voelen en een gevoel dat de plug compleet maakt, zodat je intenser kunt genieten van de -ervaring en de sensaties.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug gebruiken?

De Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug is zo ontworpen dat hij in combinatie met ander speelgoed, zoals een , , cockring of ander analtoy, zoals een anustimulator, gebruikt kan worden. Hiermee kun je je speelervaring verbeteren en je seksleven leuker, opwindender en spannender maken.

Hoe moet je de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug reinigen?

Het is belangrijk om de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug na ieder gebruik grondig te reinigen. Veeg de plug af met een vochtige, schone doek of een speciaal desinfectiemiddel voor sextapussy's. Maak de plug na ieder gebruik schoon om het risico op infecties te verminderen.

Probeer de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug en bestel online bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar het ultieme seksspeeltje en wil je zoveel mogelijk opwinding ervaren? Probeer dan de Bump Textuur Plug – Vibrerende Butt Plug van Ladykiller.nl. Onze vibrerende butt plug is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van duurzame, veilige materialen. Bestel hem vandaag nog online in onze seksshop en kom zelf te weten wat deze plug kan doen voor je intieme momenten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890808227657