Bullet with Remote Control is een must-have voor elke seksspeeltjesliefhebber. Niet alleen is dit met de afstandsbediening zo uniek en zorgt hij voor een extra stimulatie in bed, maar hij biedt ook een volledig nieuwe beleving van seks! Dit vibrator met afstandsbediening is het ultieme speeltje om je seksleven een stuk spannender en opwindender te maken.

Eigenschappen van Bullet Vibrator with Remote Control:

– Krachtige trillingen en verschillende temperatuursinstellingen
– Verstelbare draadloze afstandsbediening met druk knop
– Verschillende modi voor zelfstimulatie, couples play en meer
– Waterbestendig ontwerp, voor gebruik in bad en onder de douche
– Gemaakt van silicoon en ABS-plastic, veilig en hypoallergeen
– Oplaadbaar met USB-kabel
– Afmetingen: 2,3 inch x 0,9 inch

Wat is Bullet Vibrator with Remote Control?

De Bullet Vibrator with Remote Control is een innovatief seksspeeltje dat het perfecte compromis biedt tussen een bullet vibrator en een draadloze afstandsbediening. Het ontwerp bestaat uit twee afzonderlijke onderdelen – een handzame, draadloze controller en een krachtige bullet vibrator. De bullet vibrator wordt aangedreven door een krachtige trilling motor en kan je of van je partner een hele nieuwe dimensie geven. Dit speeltje heeft verschillende temperaturen en trillingsmodi, waardoor het geschikt is voor alle liefhebbers van seksspeeltjes.

Hoe gebruik je Bullet Vibrator with Remote Control?

Met Bullet Vibrator with Remote Control kun je eenvoudig spelen met jouw partner of er alleen voor kiezen om je eigen plezier te vergroten. De controller is zeer eenvoudig in gebruik en biedt je tot wel 30 meters zendbereik, dus je kunt genieten van trillende seksspeeltjes zonder leidingen of beperkingen. De bullet vibrator heeft verschillende trillingsmodi en speedsterktes, waaronder constante trillingen of schokken. Je kunt ook de warmte modus selecteren om je sensatie nog meer te vergroten.

Voor wie is Bullet Vibrator with Remote Control bedoeld?

Bullet Vibrator with Remote Control is het perfecte speeltje voor elke seksspeeltjes liefhebber. Of je nu op zoek bent naar trillingen voor jouw eigen genot of een draadloze ervaring wil delen met je partner, deze bullet vibrator met afstandsbediening is de perfecte tool. Je kunt ook verschillende modi uitproberen voor extra stimulatie, zoals massage, tapotement en meer.

Hoe kan Bullet Vibrator with Remote Control je seksleven verbeteren?

Door het draadloze ontwerp geeft deze bullet vibrator met afstandsbediening een hele nieuwe dimensie aan je seksleven. Ongeacht waar je bent, de trillingen en warmte van deze seksspeler kunnen je relatie spannender maken. De draadloze controller kun je ook gebruiken om meer afstand te hebben met jullie partner, wat het spel nog spannender maakt. En wanneer je de bullet vibrator gebruikt tijdens het , zal de schokkende ervaring intenser zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Bullet Vibrator with Remote Control gebruiken?

Met Bullet Vibrator with Remote Control kun je verschillende seksspeeltjes en toys combineren, voor nog intenser plezier. De schokken en vibraties van de bullet vibrator kunnen gecombineerd worden met andere seksspeeltjes, zoals cockrings, stimulators, anal toys en nog veel meer. Combineer deze bullet vibrator bijvoorbeeld met een cockring, voor extra stimulatie tijdens het penetreren.

Hoe reinig je Bullet Vibrator with Remote Control?

Goede hygiëne en het gebruik van seksspeeltjes zorgen ervoor dat je seksleven hygiënisch en veilig blijft. Daarom moet je de Bullet Vibrator with Remote Control altijd na het gebruik goed reinigen met een seksspeelgoed reinigingsmiddel en warm water. Om je bullet vibrator te reinigen, is het het beste om afzonderlijke surface cleaner te gebruiken die is gemaakt voor gevoelige materialen, zoals silicone en ABS-plastic.

Probeer Bullet Vibrator with Remote Control vandaag nog uit én koop hem bij Ladykiller

Heb jij ook behoefte om je seksleven een boost te geven? Probeer dan de Bullet Vibrator with Remote Control vandaag nog uit! Net als miljoenen andere klanten, kun ook jij van onze trillende bullet gaan genieten. Welke locatie je ook kiest, de afstandsbediening geeft je de vrijheid om je speelpartner tijdens de meest intieme spelletjes overal te bereiken. Koop deze bullet vibrator vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl !

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518036421, 848518036407