Geef de spanningen en spanningen aan je seksleven een flinke boost met de Bulldog Harnas met Gesp – S/M. Met dit maatwerk harnas wordt je verlemd; je staat op het randje van een boeiend seksspel met uitdagende straps en sluitingen. Dit harnas lost samen met andere seksspeeltjes niet alleen de spanningen op maar laat je en je partner versteld staan.

Eigenschappen van de Bulldog Harnas met Gesp – S/M:
• Helemaal verstelbaar
• Maatwerk tailleband
• Verstelbare riem
• Gevoerd voor comfort
• Verstelbare verstevigingen
• S/M maat

Wat is de Bulldog Harnas met Gesp – S/M?

De Bulldog Harnas met Gesp – S/M is een verstelbaar maatwerkharnas dat geschikt is voor alle maten in de categorie S/M. Het is gemaakt van een combinatie van soepel leer, stevig materiaal en een brede tailleband die verstelbaar is via de gouden gesp. De opdruk van deze met de hand gemaakte straps bevorderd het comfort en waarborgt duurzaamheid.

Hoe kan de Bulldog Harnas met Gesp – S/M gebruikt worden?

Met de Bulldog Harnas met Gesp – S/M kunt u samen met uw partner verleidelijke klasse of rollenspel ervaringen hebben. Je kunt het specifiek gebruiken voor harnas seks, maar je kunt het ook als gereedschap gebruiken. De straps kunnen al dan niet aan elkaar bevestigd worden, zodat je allegaar kunt doorbrengen.

Voor wie is de Bulldog Harnas met Gesp – S/M bedoeld?

De Bulldog Harnas met Gesp – S/M is een perfecte keuze voor iedereen die zichzelf of een partner een spannende erotische ervaring wil bezorgen. Ongeacht je seksueel verleden en je erotisch voorkeuren, de maatwerk harnas is geschikt voor alle maten en is verstelbaar.

Hoe verbetert de Bulldog Harnas met Gesp – S/M je seksleven?

Met de Bulldog Harnas met Gesp – S/M kunnen lovers heerlijk experimenteren met erotische rollenspelen. Het harnas bevat verstelbare metalen sluitingen voor extra comfort en duurzaamheid. Er zijn ook verstelbare verstevigingen voor een aangepaste pasvorm. Dit maakt het harnas veilig om te gebruiken, omdat het past bij alle maten en ervoor zorgt dat het niet uit kan glijden.

Met welke andere speeltjes en sextoys u de Bulldog Harnas met Gesp – S/M kunt gebruiken?

De Bulldog Harnas met Gesp – S/M is een perfecte keuze als u andere sextoys wilt combineren. Het harnas is geweldig als je een , , , cock ring, of andere sextoys wilt gebruiken. Met dit harnas omgespen je de meest diverse seksspeeltjes voor extra spannende avontuurtjes.

Hoe reinig je de Bulldog Harnas met Gesp – S/M?

Voor alleen een grondige en speciale reiniging adviseren we om het harnas met warm water en milde zeep te wassen. Laat het harnas daarna aan de lucht drogen voordat je het opnieuw gebruikt. Reinig de metalen delen met een droog doekje om te voorkomen dat alles gaat roesten.

Probeer de Bulldog Harnas met Gesp – S/M nu!

Geef je seksleven een flinke boost en probeer vandaag nog de Bulldog Harnas met Gesp – S/M in onze seksshop Ladykiller.nl. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde seksueel avonturier, de Bulldog Harnas met Gesp – S/M is een must voor iedereen die op zoek is naar een veilig, maar tegelijkertijd spannend speelgoed. Ga gerust jouw erotische ontdekkingsreis in met dit uitdagende harnas!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522648698