Met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL heeft u een veelzijdig seksspeeltje op handen. Het harnas biedt u alle ruimte om creatieve bedoouwingen op het gebied van en uit te voeren. Met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL is het mogelijkom uw seksspeeltjes spannender te maken en nieuwe, geile ervaringen te creëren. Door de verstelbaarheid van de halsband, de L/XL maat en de samenstelling met leer en metalen gespen is de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL een ideale Accessoire voor BDSM liefhebbers.

Eigenschappen van de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL
• Comfortabel, Rugvriendelijk
• Met leer en metalen gespen
• Verstelbaarheid
• In L/XL maat

Wat is de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL?

De Bulldog Harnas met Gesp – L/XL is een leren seksspeeltje speciaal ontworpen voor BDSM- en Bondage-liefhebbers. De leren band is voorzien van metalen gespen om voor extra stevigheid te zorgen en aan de voorkant is een optie tot verstellen. Deze harnas is bedoeld om de hals, armen of benen mee te fixeren, wat de erotische mogelijkheden vergroot. L/XL maten maken het een perfect speelkameraad voor elke ervaringsniveau.

Hoe kan je de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL gebruiken?

De Bulldog Harnas met Gesp – L/XL kan worden gebruikt voor diverse BDSM-activiteiten. Je kan bijvoorbeeld je partner meer controle geven over jouw lijf, waardoor je je meer overgeeft aan heerlijke seksuele spelletjes. De verstelbaarheid van de neklijn en de leren band maakt het een veelzijdig speelkameraad voor koppels. Maar ook als single kan je de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL gebruiken door samen te werken met solo seksspeeltjes, zoals , waardoor je meer controle hebt over jouw eigen lichaam en de intensere ervaringen kunt ervaren.

Voor wie is de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL bedoeld?

De Bulldog Harnas met Gesp – L/XL is zowel geschikt voor beginners als gevorderden binnen BDSM. Door de verstelbaarheid van de halsband en het comfortabele leer is het een perfecte accessoire voor iedereen die op zoek is naar een veilig en comfortabel manier om hun BDSM-technieken te vervolmaken. Maar ook als je al langer met BDSM bezig bent, kan je nog veel nieuws leren om samen met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL te verkennen.

Hoe kan je met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL je seksleven verbeteren?

Je seksleven kan verrijkt worden met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL. De verstelbaarheid van de halsband en de metalen gespen, maakt het mogelijk om nieuwe posities en uitingen binnen BDSM en Bondage te ervaren. Daarnaast voegt het een extra aspect binnen foreplay toe. Samen met een , verstoppen van kleding en het binden van armen en benen kan je creatief zijn om jouw seksleven op een hoger plan te brengen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL gebruiken?

De Bulldog Harnas met Gesp – L/XL is een uitstekende Accessoire om samen met andere seksspeeltjes te gebruiken. Denk hierbij aan een , cockring, plug, vibrerende manchet, of elk ander kinky speelgoed. Combineer jouw seksspeeltje met de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL en maak jouw spelletje tot een succes. Je kan de band ook gebruiken om samen met je partner een BDSM-scène te acteren.

Hoe reinig je de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL?

Voor de hygiëne is het belangrijk om jouw Bulldog Harnas met Gesp – L/XL goed schoon te maken.Het reinigen is simpel, want het seksspeeltje kan zowel met warm water en zeep, als ook met een speciale toycleaner worden gereinigd. Gebruik geen agressieve chemische middelen om het speeltje schoon te maken. Na het reinigen, dep het speeltje goed droog en geef de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL wat tijd om helemaal te drogen.

Waarom zou je de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen?

Als jouw passie en interesse ligt bij BDSM en Bondage, dan is de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL een uitstekende optie voor jou. Door de comfortabele fit, de verstelbaarheid en de perfecte L/XL maat is de Bulldog Harnas met Gesp – L/XL zowel geschikt voor beginners als ervaren gebruikers. Koop de Bulldog Harnas met Gesp bij Ladykiller.nl om tegen een scherpe prijs jouw seksleven verrijken. Daarnaast is de seksshop een zeer betrouwbare plek waar alles discreet geleverd wordt.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522653654