Gewapend met een verfijnd uiterlijk en een realistische aanpak, stelt de Brysen – Realistische ULTRASKYN – 18 cm ultiem genot en utopische sensaties voorop. Met een schitterende bult aan de basis en een doordringende schacht om je mee te verleiden, is dit een sextoy die je nooit zal vergeten.

Eigenschappen:

– 18cm lengte en 4.7cm diameter voor een oppeppend gevoel
– ULTRASKYN™ materiaal voelt aan als echt
– Superechte glijbaarheid om je seksuele avontuur te verhogen
– Realistische look met adembenemend detail
– Gemaakt van -safe materiaal

Wat is de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm?

De Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een sextoy gecreëerd met een sterk focus op realisme. De vorm is nauwkeurig vervaardigd voor een realistische ervaring tijdens je seksspel. Met een solide 18 cm lengte en 4.7 cm diameter heeft de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm voldoende omvang om een geweldige verleiding te bieden.

Het oppervlak is gemaakt van ULTRASKYN™ materiaal, wat in alle opzichten veel en meer moet voelen als de echte deal. Deze speciale afwerking verzorgt een superechte glijbaarheid en vermindert wrijving, waardoor je seksleven smering krijgt en optimaal genot kunt ervaren. Daarnaast is de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm gemaakt van body-safe materiaal, dus je kunt het met een gerust hart gebruiken.

Hoe kun je Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm gebruiken?

De Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is zowel als een penetratie speeltje, als een stimulator te gebruiken. Het synergetische ULTRASKYN™ materiaal en de realistische textuur geven hierbij een unieke, lifelike ervaring. Niet alleen kun je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm gebruiken als een traditionele , je kunt het ook voor extra draaiing gebruiken als je iets extra's wilt.

Voor wie is de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm bedoeld?

De Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is speciaal bedoeld voor iedereen die meer realisme wil in hun seksleven. Het is ook ideaal voor personen met een verlangen naar sensuele stimulering en die op zoek is naar diepte en intensiteit. Wat er ook gezegd kan worden dat de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm voor iedereen geschikt is die op zoek is naar een extra dimensie in hun seksuele ervaring, van precisiebetrouwbaar liefhebbers tot experimentele spelers.

Hoe verbetert de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm je seksleven?

Een ding is zeker, het realistische ULTRASKYN™ materiaal en de 18 cm lengte en 4.7 cm diameter zorgen voor een ongeëvenaard, sensueel gevoel. Niet alleen kun je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm genieten als een solo seksspeeltje, maar je kunt het ook delen met je partner. Het ULTRASKYN™ materiaal is superglad en de perfecte glijbaarheid helpt om de ingang makkelijk te penetreren en opnieuw te beleven wat er achter de deur zit. De Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm helpt je om meer intensiteit toe te voegen aan je seksleven en je kunt opgaan in een verlangen naar meer stimulerend en bevredigend genot.

Met welke andere seksspeeltjes of toys kun je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm gebruiken?

De Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm is een alleenzijnse seksspeelgenoot. Maar als je toch meer diversiteit wilt bieden aan je seksleven, kun je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm samen gebruiken met andere seksspeeltjes en toys. Voor extra stimulatie of intensiteit kun je het combineren met een anale trainerkit of , of met een krachtige paar en klittebanden om je seksuele leven te verfraaien.

Hoe je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm het beste kan reinigen?

Na gebruik is het essentieel om de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm grondig schoon te maken. De ULTRASKYN™ randen, ribbels en heuveltjes zijn gemakkelijk om te reinigen. Je kunt het gebied schoonmaken met warm water en een milde antibacteriële zeep en het daarna met een toy cleaner of alcohol disinfecteren. Maak het daarna met een zachte doek droog.

Koop de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat je partner of jouw seksleven naar het volgende level tilt, kijk dan eens naar de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm. Het ULTRASKYN™ materiaal en het realistische ontwerp zorgen voor een sensuele seksuele ervaring die je niet meer zult vergeten. Als je de Brysen – Realistische ULTRASKYN Dildo – 18 cm wilt proberen, koop deze dan bij Ladykiller.nl en laat je verleiden door dit sublieme speeltje.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075354