Als je op zoek bent naar een metalen voorwerp waar je optimaal van kunt genieten, is Brushed Alloy – X-Large – Silver de perfecte keuze. Dit indrukwekkende metalen sextoy staat garant voor heerlijke seksuele belevenissen, presise vibraties en een lange levensduur. Hieronder een korte opsomming van de kenmerken van het product:

• Uitstekende vibraties, zowel in intensiteit als draaikuip
• Koper/zilver gestraald, zilver-gekleurd design
• De lengte van de Brushed Alloy – X-Large – Silver is ongeveer 20 cm
• De diameter is 4 cm
• Gewicht van 0,3 kg
• Waterbestendig, dus geschikt voor gebruik in bad of douche

Wat is de Brushed Alloy – X-Large – Silver?

De Brushed Alloy – X-Large – Silver is een sextoy dat gemaakt is van metalen, zilvergestraalde materialen. Het is ongeveer 20 cm lang en heeft een diameter van 4 cm en heeft een indrukwekkend gewicht van 0,3 kg. Door deze afmetingen richt het product zich naar mensen die op zoek zijn naar een iets grotere sextoy waarmee gevarieerder kan worden gespeeld.

Hoe gebruik je de Brushed Alloy – X-Large – Silver?

Brushed Alloy – X-Large – Silver is het meest effectief wanneer je deze sextoy gebruikt in combinatie met glijmiddel. Om resultaten te behalen, gebruik je meerdere verschillende vibratieniveaus. Hiermee kun je de vibraties direct naar die gevoelige plekken sturen. Doordat het product waterbestendig is, kun je er ook mee in bad of douche spelen voor extra sensuele ervaringen.

Voor wie is de Brushed Alloy – X-Large – Silver?

Brushed Alloy – X- Large – Silver is voor iedereen die op zoek is naar een langer product met wat meer gewicht. Ondanks zijn indrukwekkende gewicht is het product zeer gemakkelijk in gebruik. Het is bovendien geschikt voor zowel beginners als gevorderden, waardoor iedereen profiteert van de prachtige feeling die de Brushed Alloy – X-Large – Silver biedt.

Hoe kan de Brushed Alloy – X-Large – Silver je seksleven verbeteren?

De Brushed Alloy – X-Large – Silver helpt je seksleven op meerdere manieren te verbeteren. De meeste mensen ervaren meer genot tijdens de seks met dit product, gezien het feit dat de vibraties precies de juiste plekken weten te bereiken. Bovendien zorgt de structuur ervoor dat je alle gevoelige plekken goed bereikt *. Door de brede verzameling vibratieniveaus heb je altijd voldoende opties om uit te kiezen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Brushed Alloy – X-Large – Silver combineren?

De Brushed Alloy – X-Large – Silver is een absolute must voor iedereen die houdt van verfijnde seksuele ervaringen. Met dit product kun je zowel anale als vaginale ervaringen creëren. Je kunt de Brushed Alloy – X-Large – Silver ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys, zoals kleverige gel of romige crème, of , als je het nog spannender wilt maken.

Hoe moet je de Brushed Alloy – X-Large – Silver reinigen?

Gezien het feit dat de Brushed Alloy – X-Large – Silver gemaakt is van metalen materiaal en waterbestendig is, is het belangrijk om het product na elk gebruik grondig te reinigen. Je kunt hier water en zeep voor gebruiken. Dit kan je doen onder de kraan, maar het is ook mogelijk om een schonelap en steriliserende alcohol te gebruiken.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een metalen voorwerp waar je optimaal van kunt genieten, dan is de Brushed Alloy – X-Large – Silver de perfecte keuze. Het experimentaliseer-aanbod en verschillende vibratieniveaus zorgen ervoor dat je steeds weer een compleet andere seksuele ervaring kunt creëren met deze sextoy. Omdat het product gemakkelijk te reinigen is en weer netjes te bewaren is, is deze metalen sextoy geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers. Koop deze op Ladykiller.nl voor een optimale ervaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903849921