Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is een uniek sextoy dat speciaal is ontworpen om een realistische 3D-ervaring aan te bieden. Door de zacht prostaatstimulerende bodem en de ingebouwde vibratietechnologie zal deze masturbator jou laten genieten van een ultieme seksuele beleving en je seksleven een boost geven.

Eigenschappen van de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D

– Ontworpen voor een realistische 3D-ervaring
– Met een zacht prostaatstimulerende bodem
– Met ingebouwde vibratietechnologie
– Realistische, handgebonden schouderband
– Superzachte binnenbekleding
– Rechts- en linkshandig
– Gemaakt van safe siliconen

Wat is de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D precies?

De Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is een absoluut innovatief sextoy dat speciaal is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een meer realistische 3D-seksuele ervaring. Het is gemaakt van body safe siliconen, wat een natuurlijke ervaring biedt. Het is een bedoeld voor rechts- en linkshandige gebruikers, om te genieten van een volledig varieteit aan posities. Wat deze masturbator echt uniek maakt, is dat deze meerdere masturabatietechnieken aanbiedt.

De binnenzijde van de masturbator is voorzien van een superzachte bekleding die verdeeld is in verschillende kamers. Deze zijn ontworpen om de luchtdruk in verschillende mate te varieren, waardoor je een meer intenseres luchtdruk voelt. Naast de krachtpatsend lichaam en de milde vibratie-instellingen, is deze masturbator voorzien van een zacht prostaatstimulerende bodem.

Hoe gebruik je de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D?

Het gebruik van de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is heel eenvoudig. Om te beginnen, moet de gebruiker het sextoy vullen met warm water, waardoor er een realistische gevoel ontstaat. Vervolgens dien je een wateroplosbaar glijmiddel toe te voegen om extra genot te ervaren.

Zodra de Masturbator is gevuld en ingevet, kun je plaats nemen in de comfotabele positie van je voorkeur en het sextoy erbij nemen. Sluit je ogen en begin te verkennen met het sextoy. Met een 3D-ervaring kan je je helemaal onderdompelen in de sensuele aard van de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D. Je kunt verschillende vibratie intensiteit instellen met behulp van de afstandsbediening. Bepaal welke vibratie intensiteit het beste bij je past voordat je de Masturbator in je borstzak kunt plaatsen.

Voor Wie is de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D Bedoeld?

De Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is ideaal voor individuen die op zoek zijn naar een meer realistische seksuele ervaring. Aan de ene kant geeft het de gebruiker een realistischer gevoel, aan de ander kant is het ontworpen om meerdere masturabatietechnieken te bieden. Het is perfect voor gebruikers die hun seksleven een beetje opwindende beleving willen geven en de top van hun verlangens willen bereiken.

Hoe Verbetert de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D je Seksleven?

De Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is ontworpen om je seksleven een major boost te geven. Het biedt een realistische 3D-ervaring die in staat is om de meest intense seksuele ervaringen te creëren. Tevens is de ingebouwde vibratie-technologie in staat om jou de ultieme beleving te geven. De milde vibraties kunnen als een massage op je gevoeligste plekjes werken, wat zal resulteren in een intensere orgastische beleving.

Met welke andere Sextoys en Toys kan je de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D gebruiken?

Als je op zoek bent naar een meer intense seksuele ervaring, dan is de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D de perfecte match. Met een uniek design is het perfect om te combineren met andere speeltjes zoals vibrerende cockrings, cock cuffs of ballen stretches. Je kunt ook een teasemasseur gebruiken voor extra stimulans of andere sextoys zoals of .

Hoe Reinig je de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D?

De Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D is gemaakt van body safe siliconen. Daarom, adviseren we je om de Masturbator schoon te maken na elk gebruik. De gemakkelijkste manier om dit te doen is met een toycleaner spray of milde zeep en lauwwarm water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of schurende reinigingssponsjes.

Probeer de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D uit en koop hem vandaag nog in Ladykiller.nl!

Als je helemaal overtuigd bent en benieuwd bent naar de realistische 3D-ervaring, raad ik je aan om de Brooklynn Chase – Vagina Masturbator 3D uit te proberen. Verken je eigen verlangens en pas op dat je partner niet jaloers wordt. Koop je sextoy vandaag nog in LadyKiller.nl, de beste seksshop voor al jouw seksspeeltjes!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131715