Met de Brittany – Vagina Masturbator van Ladykiller.nl heb je een levensechte en intensieve ervaring die je een realistische climax bezorgt. De Brittany – Vagina Masturbator is een sextoy dat op een revolutionaire manier je ervaring met solo seks beïnvloedt. Dit exquise sextoy biedt je urenlang plezier door het heerlijke gevoel dat je ervaart. Geniet van de spannende sensatie dat door het hele lichaam raast en laat je meevoeren naar een hoogte punt die je nooit eerder hebt bereikt.

Eigenschappen van Brittany – Vagina Masturbator:
– Realistische life-like look en touch
– Revolutionaire manier om solo seks te ervaren
– Forse opening voor diepe penetratie
– Zachte en fijne binnenkant
– Weerkaatsing van licht voor extra stimulatie
– Afneembaar en wasbaar

Wat is een Brittany – Vagina Masturbator?

De Brittany – Vagina Masturbator is een stijlvol vormgegeven sextoy dat zorgt voor een realistische ervaring. Deze pretend-vagina uit echte huid-achtige siliconen is volledig wasbaar en heeft een heerlijke , een perzikachtig lichaam en een forse opening aan de onder zijde. De reflectie van het licht is een extra stimulatie voor des te meer plezier. Op de opening is de anatomie van een vagina te zien. Het gaatje is kontsluitend zodat er geen glijmiddel ontsnapt wanneer je het sextoy gebruikt. Ook heb je de mogelijkheid om de Brittany – Vagina Masturbator open te knippen voor diepgaande penetratie.

Hoe gebruik je de Brittany – Vagina Masturbator?

Eenmaal in bezit van een Brittany – Vagina Masturbator is het van belang dat je eerst de instructies leest die bij het product zitten. Gebruik een glijmiddel voor een ervaring en wees hier zuinig mee. Ook is het van belang, wanneer je de vagina open maakt, dit op een soepele manier te doen om geen schade aan te richten. Er gaat extra glijmiddel bij het pakketje dit zodat ook dat direct klaar is.

Voor wie is de Brittany – Vagina Masturbator bedoeld?

De Brittany – Vagina Masturbator is bedoeld voor vrouwen en mannen die opzoek zijn naar een goede, realistische ervaring tijdens solo seks. Ook als je solo seks leuk vindt maar niet tegen de kou van bijvoorbeeld een metalen sextoy kan, dan is de real feel mogelijkheid van de Brittany – Vagina Masturbator ideaal. Ook voor stellen die opzoek zijn naar een andere ervaring die de twee verbreedt en intenser maakt, is de Brittany – Vagina Masturbator bedoeld.

Hoe verbeter je je seksleven met de Brittany – Vagina Masturbator?

Met de Brittany – Vagina Masturbator kan je je seksleven verbreeden en verdiepen door de intensiteit. Doordat het sextoy er realistisch uit ziet en aanvoelt is er geen afreiking en creëert het een real-feel ervaring. Wel is het van belang om niet meerdere sextoys tegelijkertijd te gebruiken maar eerst wat testen met één sextoy, zodat je er zeker van bent dat dit het juiste sextoy is voor jullie beiden. Ook is het mogelijk om het sextoy met een vibarator en andere sextoys te combineren voor extraa plezier.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan je de Brittany – Vagina Masturbator combineren?

De Brittany – Vagina Masturbator kan gecombineerd worden met een voor extraatjes. Voor een interessante combinatie die de ervaring alleen maar intenser maakt, kan je ook andere speeltjes en sextoys combineren. Denk aan een cockring, een blind amp, klemmen, speeltjes voor anale stimulation en diverse massageoliën.

Hoe reinig je de Brittany – Vagina Masturbator?

De Brittany – Vagina Masturbator is eenvoudig in zijn sopinal verschillende delen te reinigen. Gebruik hiervoor lauw – warm water en een mild reinigingsmiddel, bijvoorbeeld een alkohol vrije toy cleaner. Doe dit na elke gebruikssessie, omdat dit hygiënischer is. De opening van de vagina is afneembaar zodat je deze ook enkele kan reinigen.

Probeer de Brittany – Vagina Masturbator eens uit en koop hem bij Ladykiller.nl

De Brittany – Vagina Masturbator is een seksspeeltje waarmee je een levensechte en intensieve ervaring krijgt. Het spreekt voor zich dat je dit speeltje eigenlijk moet uitproberen als je een echte intensieve sessie met je eigen partner of solo wilt ervaren. Wil je namelijk gegarandeerd de intensiteit krijgen of een unieke sekservaring creëren? Wil je innovatieve technologie, ongelooflijke controllers en revolutionaire hardware ervaren? Neem dan de Brittany – Vagina Masturbator in huis en ontdeek het plezier! Koop de Brittany – Vagina Masturbator vandaag nog bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

642610430299