Door hun veelzijdige functionaliteit zetten Brede Gordel en Riemen een ongekende fantasie in beweging. Deze speciale, sexy accessoire creëert met zijn verfijnde looks een gewillige stemming en is ideaal om je seksleven spannender te maken. Of je nu liefdevolle tederheid of spannend -avontuur zoekt, het geweldige Brede Gordel en Riemen is een verrijking voor jullie intieme momenten.

Hieronder een opsomming van de eigenschappen van Brede Gordel en Riemen:

– Verstelbare pasvorm dankzij de brede gesp
– Gemaakt van zeer gevoelig zacht materiaal
– Opwindende erotische look die je volop fantasie prikkelt
– Verschillende functies om je partner te verwennen en te binden
– Sterke clip voor scherpere ervaring
– Verborgen clip die veel rek en flexibiliteit biedt
– Veilige hechting
– Eenvoudig in gebruik

Wat is Brede Gordel en Riemen?

Brede Gordel en Riemen is een geweldig sextoy dat je kan gebruiken om je partner letterlijk vast te binden. De band is speciaal gemaakt van zacht, gevoelig materiaal. De band is breed en zit comfortabel aan op de huid waardoor je je partner teder kan verwennen. Brede Gordel en Riemen komt met een unieke gesp waarmee de riem aangepast kan worden aan jullie ideaal en daardoor is het sextoy comforabel om te dragen.

Hoe gebruik je Brede Gordel en Riemen?

Brede Gordel en Riemen is eenvoudig in gebruik. Gesp gaat open en sluit op deze manier is het mogelijk je partner te binden zoals jullie verkiezen. Met het Brede Gordel en Riemen sextoy heb je al je erotische fantasieën in je handen. Als je op avontuur wil gaan en tijd wil doorbrengen met geïntimideerde versie van partnerbinding dan is Brede Gordel en Riemen een must-have. En met de verkrijgbare vervangbare clip, kan je één van de clips vervangen door een scherpere clip en je moet helemaal niets meer in de weg staan.

Voor wie is Brede Gordel en Riemen geschikt?

De Brede Gordel en Riemen is voor iedereen perfect, of je nu een beginner of al een ervaren bdsm-pratictioner bent. De band en clip zijn gemaakt van een zacht materiaal wat perfect zit om je partner hiernaar wens te binden.

De Brede Gordel en Riemen is ook ideaal voor mensen die een middel nodig hebben om hun seksleven te verrijken. Deze extra randletterlijke stimulans kan je helpen om sensuele dromen werkelijkheid te maken.

Hoe kan Brede Gordel en Riemen je seksleven verbeteren?

Met Brede Gordel en Riemen is de mogelijkheid grenzeloos wanneer het gaat om het genieten van jullie favoriete seksspel. Door zijn adaptiviteit geeft deze Toy je de mogelijkheid om te experimenteren zonder tussenkomst van een vreemde.

Je partner teder verwennen of erotisch in de teugel houden, met Brede Gordel en Riemen kan je eindeloos variëren in jullie seksleven. Daarnaast is de Brede Gordel en Riemen bij uitstek geschikt om een hoger niveau van vertrouwen en intieme intimiteit te bereiken.

Met welke speeltjes past de Brede Gordel en Riemen?

Met de Brede Gordel en Riemen kan je ook je Partners ondervragen. Je kan bijvoorbeeld riemen gebruiken om bijvoorbeeld een plugje aan de Brede Gordel en Riemen te bevestigen. De grote breedte van de riemen maakt het gebruikte materiaal heel gevoelig en geeft je de mogelijkheid je partner ergens mee aan te slaan.

De Brede Gordel en Riemen kan ook gekoppeld worden aan . Gebruik de H2 om handboeien vast te zetten of om andere speeltjes als of aan de Brede Gordel en Riemen te bevestigen.

Reiniging van Brede Gordel en Riemen

Het is heel belangrijk dat je je Brede Gordel en Riemen goed reinigt na elk gebruik. We raden je aan om het product te wassen met warm water en een milde zeep. Was het sextoy daarna goed af met koud water en droog het af met een lintloze doek. Als het sextoy helemaal droog is kan je het op hun originele plaats opbergen.

Probeer Brede Gordel en Riemen uit!

Brede Gordel en Riemen is een van de meeste veelzijdige en populaire speeltjes en heeft een grote invloed gehad op de BDSM-scene sinds haar introductie. Als je op zoek bent naar een seksueel release en nieuwe manier om je seksleven te verbeteren of eenvoudigweg op zoek bent naar plezier, dan moet je zeker de Brede Gordel en Riemen een keer proberen! Bij Ladykiller.nl vind je verschillende varianten van deze accessoire: van basic tot extreme BDSM-uitrusting. Je kan even kijken, proeven en beleven hoe het voelt om met Brede Gordel en Riemen uit te proberen!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011499