Bound to You – Hog Tie – de ultieme binding tussen jou en je partner

Ontdek meteen de magie die achter de Bound to You – Hog Tie speeltjes en schuilt. De Hog Tie is perfect voor het uitbreiden van je bondagespel, en geeft jou een spannend avontuur waar je eindeloos van kunt genieten samen met je partner. De Hog Tie is het ideale accessoire om je seksleven spannender te maken en het vermogen om je vrijuit te laten uit te leven.

Eigenschappen Bound to You – Hog Tie:
– De Hog Tie Bondage Set is een verstelbaar 4-delig systeem
– Gemakkelijk te hanteren/monteren
– Compleet met 4 riempjes en 1 verstelbare polsband
– Verstelbaar, dus passend voor vrijwel iedereen
– Stijlvol en tevens eenvoudig
– Hoge kwaliteit materiaal

Wat is de Bound to You – Hog Tie?

Wat is de Bound to You – Hog Tie?

Bound to You – Hog Tie is een korte verzamelnaam voor een bondage set bestaande uit vier verstelbare riempjes en een verstelbare kluistering, die je kunt gebruiken om jou of je partner deugdelijk vast te maken zodat je of je partner makkelijk te laden gebonden in bed of op een bedbank In de Hog Tie Web Boutique vind je een uitgebreide selectie van bondage-riemen en accessoires, variërend van sportbanden tot lussen, , muilkorven en andere bevestigingsmiddelen.

Hoe gebruik je de Bound to You – Hog Tie?

De Hog Tie Bondage is vrij eenvoudig te gebruiken. Koppel de vier riempjes aan elkaar om een lus te vormen en ga hiermee de pols van je partner omwikkelen. Na het vastmaken van de eerste riempje, ga je verder met het vastmaken van de tweede riem aan de enkel en het monteren van de derde en vierde riem aan de pols en de enkel. Met de verstelbare sluiting maak je de riempjes gemakkelijk op maat. Vergeet niet om de vrije ruimte te verzorgen, omdat je je partner hiermee wat meer bewegingsvrijheid geeft.

Voor wie is de Bound to You – Hog Tie geschikt?

De Hog Tie Bondage Set is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een verstelbare bondageset. De verstelbare banden en lussen maken het makkelijker om te binden en los te maken. Of je nu op zoek bent naar een beginners set of ervaren binders, er is voor iedereen een optie.

Hoe verbetert de Bound to You – Hog Tie je seksleven?

Met de Hog Tie Bondage Set kunnen partners ervoor zorgen dat ze heerlijk samen kunnen binden en ongeremd kunnen genieten van hun seksuele avonturen. De binding geeft een extra dimensie aan je seksleven en maakt het mogelijk om fantasieën te verbeelden. Vaak wordt bondage en SM geassociëerd met intense pijn, maar dat is niet altijd het geval. Het kan ook een spel van onderwerping zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Bound to You – Hog Tie gebruiken?

De Hog Tie Bondage Set is de perfecte toevoeging aan je reeds bestaande collectie toys en accessoires. Het is het perfecte bondagesysteem als je wil dat je partner goed gebonden blijft. De Hog Tie Bondage Set kan samen met andere SM-speeltjes zoals , stokken, vibrators, restraints en kwispedors worden gebruikt om je seksleven te verbeteren.

Hoe reinig je de Bound to You – Hog Tie?

Bound to You – Hog Tie is gemakkelijk te reinigen, met een zacht doekje met warm water en milde zeep. Laat de verzadigde riempjes en accessoires volledig drogen voordat je ze opnieuw gebruikt.

Waarom zou je de Bound to You – Hog Tie proberen?

Je komt er nooit achter of de Hog Tie Bondage Set iets is voor jou voordat je het hebt geprobeerd. Maak je seksleven spannender en probeer de Hog Tie Bondage Set uit bij Ladykiller.nl. Je zult geen spijt krijgen van je keuze. Vervolgens zul je genieten van het plezier dat je samen zult ervaren.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060462639670