Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot is een revolutionair seksspeeltje voor iedereen die op zoek is naar een anale ervaring vol plezier. Bij Ladykiller.nl vind je deze unieke plug, die is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een levendige, luxe look. Door zijn onweerstaanbare vorm en het multi-layered oppervlak is de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot de ultieme butt plug voor beginners en gevorderden.

Voordelen:
– Gemaakt van hoogwaardig staal voor maximale veiligheid en optimaal comfort.
– Comfortabele ronde grootte voor eenvoudige introductie
– Gegraveerde ontwerpen voor meer stimulatie
– Multi-layered oppervlak voor intense anale plezier
– Unieke Booty Bling uitstraling

Wat is Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot?

Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot is een revolutionair anale seksspeeltje met een eigen unieke uitstraling. Het is gemaakt van hoogwaardig staal voor maximale veiligheid en optimaal comfort. Met zijn comfortabele ronde grootte is deze plug eenvoudig te introduceren voor anale beginners en gevorderden. Voor extra stimulatie heeft deze plug gegraveerde ontwerpen. Dankzij het multi-layered oppervlak kun je intensief genieten van anale plezier.

Hoe wordt Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot gebruikt?

De Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot plug is eenvoudig te gebruiken. Breng een water- of siliconenbaserend glijmiddel aan op de plug. Breng dan wat lubrifeer aan op je anus en je billen, dit maakt het makkelijker om de plug binnen te brengen. Let op dat je rustig en voorzichtig te werk gaat. Breng de plug vervolgens bij jouw anus in en duw langzaam door voor meer anale stimulatie.

Voor wie is Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot bedoeld?

Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot is een revolutionair anale seksspeeltje dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een betere sekservaring. Het is uitermate geschikt voor beginners en gevorderden. De comfortabele ronde grootte maakt het eenvoudig om de plug te introduceren, en het multi-layered oppervlak biedt meer stimulatie voor de meest intense anale belevenis.

Hoe kan Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot je seksleven verbeteren?

De Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot plug kan je seksleven verbeteren door de meest intense anale stimulatie. Door het comfortabele ontwerp en het multi-layered oppervlak krijg je intense sensaties die je nooit eerder hebt ervaren. De plug is gemaakt van staal en heeft een levendige, luxe uitstraling. Je seksleven wordt gevarieerder door deze unieke plug.

Met welke andere sextoys kan ik Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot gebruiken?

Je kunt de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot ook gebruiken in combinatie met andere sextoys. Verkrijgbaar bij Ladykiller.nl kun je kiezen uit een selectie aan kleurrijke , innovatieve ringen en handige . Laat je verleiden door het assortiment aan kwaliteitstoys waarmee je je seksleven verrijkt.

Hoe moet ik Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot reinigen?

Je kunt de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot eenvoudig reinigen met een seksspeelgoedreiniger, warm water en een milde zeep. Maak het speeltje goed schoon en dep het droog met een schone doek. Gebruik geen alcohol of bleekwater om de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot te reinigen. Als het speeltje volledig is gedroogd kun je het opbergen in een schone, droge en frisse omgeving.

Probeer Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot en koop bij Ladykiller.nl

Wil je meer anale stimulatie ervaren? Koop de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot bij Ladykiller.nl en ervaar zelf hoe je seksleven wordt verrijkt. Deze revolutionaire seksspeeltje is uniek, kwalitatief en stijlvol. Bestel vandaag nog de Booty Bling – Spade Butt Plug – Groot in onze seksshop en ervaar revolutionair anale plezier.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421055059, 782421055073, 782421055103